10+1 harsanóan roppanós spárgás egytálétel

Végre kapható friss spárga! Használjuk ki, és készítsünk minél több spárgás ételt, hiszen olyan rövid ideig tart a szezon. Segítségül hoztunk 11 receptet!

  1. 1.

    Sonkás spárgás tükörtojás - olasz reggeli

  2. 2.

    Csőben sült spárga Zoli konyhájából

  3. 3.

    Tejfölös gomba és spárga sült krumplival

  4. 4.

    Spárga gombás medvehagymaszósszal

  5. 5.

    Spárgás rizottó Szabó Noémitől

  6. 6.

    Zöldspárgás rizottó balzsamecet-zselével

  7. 7.

    Zöldspárga csípős citromos-tejfölös mártással

  8. 8.

    Spárgás-csiperkés rizottó

  9. 9.

    Lazacos zöldfűszeres omletten tálalt spárga

  10. 10.

    Párolt spárga buggyantott tojással

  11. 11.

    Spárga szezámmaggal és fafülgombával

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...