10 sós ropogtatnivaló egészségesebben

Az édes klasszikusok mellett a sós ropogtatnivalóknak is fix helyük van az ünnepi menüben. Készítsd el őket kicsit egészségesebben - használj hozzájuk teljes kiőrlésű lisztet!

  1. 1.

    Teljes kiőrlésű sajtos-szezámos stangli

  2. 2.

    Sós perec Pipőkétől

  3. 3.

    Fetasajtos-rúd

  4. 4.

    Teljes kiőrlésű fokhagymás-sajtos stangli gyorsan

  5. 5.

    Sajtos puffancs Évi néni konyhájából

  6. 6.

    Sokmagos-reform-ropogós rudacskák

  7. 7.

    Sós-túrós rúd egészségesen

  8. 8.

    Túrós-sajtos graham keksz

  9. 9.

    Mamzi sajtos rúdja diétához igazítva

  10. 10.

    Avokádós-tönkölyös-rozsos ropi

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...