10 sós kalács a húsvéti sonkához

Ha kalács, akkor lekvár, méz, kakaó? Most dobd félre a jól megszokottat, ízesítsd fokhagymával, paprikával, medvehagymával vagy bármivel, amivel szeretnéd, csak sós legyen!

  1. 1.

    Pampuska fokhagymása

  2. 2.

    Sós kalács Tésztásfül konyhájából

  3. 3.

    Fokhagymás kalácskák

  4. 4.

    Szüreti kalács ahogy Coook készíti

  5. 5.

    Szicíliai kenyér Évi néni konyhájából

  6. 6.

    Sós tobozkalács

  7. 7.

    Baconös-tojásos kalács

  8. 8.

    Fűszeres koszorú

  9. 9.

    Juhtúrós borjúkötél

  10. 10.

    Medvehagymás kalács

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...