10 perc, és kész a tészta!

Ki mondta, hogy csak a húsos és sós tészták finomak? Egyszerű, retro és modern recepteket mutatunk, amelyek elkészítése belefér a tészta főzési idejébe.

Legyen paradicsomos és olaszos – a tésztáról ez jut legelőször eszünkbe. A spagetti friss paradicsommal, parmezánnal, pár csepp olívaolajjal, frissen őrölt borssal, pár bazsalikomlevéllel, hmm nagyszerű! És ami nem utolsó szempont, azon nyomban, a tészta elkészülésének pillanatában összeállítható, majd tálalható. Na, most ilyen és ehhez hasonló recepteket hoztunk. Lesz köztük pár retro változat az édesszájúaknak is, mert a hazai ízek mindig csodás nosztalgiával töltenek el!

Még több tésztareceptet itt találtok!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...