A 10 legjobb konyhai átalakítás, amit valaha láttunk

Ha más nem is, ezek a zseniális konyhaátalakítások biztosan adnak inspirációt.   

Akár apróbb, akár nagyobb konyhaátalakítást tervezel, érdemes először nézelődni, milyen trendek most az igazán menők, milyen megoldások, anyagok vannak, amik praktikusak és még esztétikusak is. A következő felsorolásból meríthetsz ötleteket, függetlenül attól, hogy nagyobb munkába kezdesz bele vagy sem.

Lambériás konyha újjászületése

Maradjunk annyiban, hogy a lambéria nem a konyhába való. Borzalmasan összenyomja a teret, kevésbé praktikus, és rosszul takarítható. Szerencsére ebben az esetben úgy gondolták a tulajdonosok, hogy épp itt az ideje a felújításnak.
Előtte:
Utána:
Világos és könnyen átlátható. Nem is kell sok mindent hozzáfűzni ahhoz, mennyivel szebb lett ez a konyha.
Előtte:

’50-es évekből a jelenbe

Utána:

A konyhát a tulajdonosok teljesen átalakították, a felső szekrények eltűntek, lett viszont egy amerikai konyhához illő munkafelület, ami nagyon otthonossá teszi az egész helyiséget. A modern konyha fő ismérve: tágas, világos, nem túlzsúfolt és könnyed. A felújítás csillagos 5-ös.

Apró változtatás is nagy siker

Van, hogy csak egy egészen picit szeretnénk a konyha összképén változtatni, fúrás-faragás nélkül. Erre is hoztunk egy jó példát.
Előtte:
Utána:

Amikor győz a letisztultság

Ebben az esetben egy önmagában is szép és jól beépített konyhát láthatunk, de vajon milyen lett a felújítás után?

Előtte:
Utána:

Miből lesz a cserebogár?

Hogy egy igazán drasztikus átalakítást is mutassunk.

Előtte:
Utána:

A konyha, aminek stílusa van

Attól függetlenül, hogy épp divatos vagy sem egy stílus, de nagyon tetszik, ne gondolkodj egy percig sem. Minden stílus egyedi. Nézd:
Előtte:
Utána:
Hogy aztán a legtöbbet hozzuk ki a helyiségből, mint ebben az esetben.
Előtte:

Néha nem árt meglátni a fantáziát

Utána:

Amikor nem lehet tovább halogatni a felújítást

Szerencsére nagyon jól sikerült.
Előtte:
Utána:

Apró változtatás, de nagy lépés

Ebben a konyhában nem is cseréltek le mindent, mégis mennyire jól néz ki a felújított változat!

Előtte:
Utána:
Néha tényleg elegendő egy egészen apró változtatás.
Utána:
Előtte:

Fehér konyha egy kis csavarral

Neked melyik tetszik a legjobban?

Ezeket olvastad már?

via Countryliving

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...