10 kényeztető epres desszert

Itt az eperszezon, így mi mással készülhettünk volna nektek, mint a legjobb videós, epres édességreceptjeinkkel. Szemezgessetek belőlük!

1.Tiramisu eperrel

Ez a csodaszép epres tiramisu tökéletes desszert lesz!

A receptet itt találod >>>

2.Tripla csokis-epres torta, sütés nélkül

Csoki, csoki és csoki! Egy ropogós, egy krémes, és egy nagyon könnyű, habos csokiréteg, rengeteg eper társaságában, sütés nélkül! Imádjuk!

A receptet itt találod >>>

3.Ricottás-epres pite

Omlós, puha, nagyon epres, ricottás pite.

A receptet itt találod >>>

4.Sütés nélküli epres túrótorta

Sütés nélküli túrótorta, hogy egy percre se kelljen bekapcsolnod a sütőt!

A receptet itt találod >>>

5.Rétegelt epres pohárkrém

Nagyon piros, nagyon epres.

A receptet itt találod >>>

6. Duplacsokis-epres muffin

Fél óra alatt elkészíthető, de a következő fél órát már aligha éli túl ez az eperrel és csokidarabokkal töltött muffin!

A receptet itt találod >>>

7.Epres joghurthab

Joghurthab - emlékeztek erre a retró édességre? Mi az epres változatot készítettük el, ami pont olyan, mint az eredeti!

A receptet itt találod >>>

8.Epres-rebarbarás kókuszcsók

Nagyon kókuszos csók, sok édes eperrel és savanykás rebarbarával, fehér csokival a tetején!

A receptet itt találod >>>

9.Joghurttorta

Könnyed édesség, sok-sok eperrel! Egyszerű, finom és a sütő se kell hozzá!

A receptet itt találod >>>

10.Duplaepres-mascarponés palacsinta

Ki mondta, hogy az epres palacsintában csak a töltelék számít? A vidám rózsaszín palacsinták tésztájába is dugtunk egy jó adagot!

A receptet itt találod >>>

IRATKOZZ FEL A NOSALTY HIVATALOS YOUTUBE-CSATORNÁJÁRA, HOGY NE MARADJ LE A LEGFRISSEBB RECEPTVIDEÓKRÓL!

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...