10 kakaós kalács reggelire
Kezdjük a reggelt pihe-puha, foszlós kaláccsal! Nem kell túlcifrázni, edd magában, vékonyan megvajazva, esetleg házi lekvárral. Bögre tej vagy kakaó mellé kihagyhatatlan!
Kezdjük a reggelt pihe-puha, foszlós kaláccsal! Nem kell túlcifrázni, edd magában, vékonyan megvajazva, esetleg házi lekvárral. Bögre tej vagy kakaó mellé kihagyhatatlan!
Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...
Sütés nélküli nagyon finom kis desszert, és még nem is kerül sokba sem. Csak gondoltam egyet, mit is kéne készíteni, mivel kókuszreszelék mindig van idehaza......hát ezt találtam ki ...
A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...
Jó, talán az alábbi narancsos édességek nem járulnak hozzá annyira az egészségünk javulásához, de egy kis boldogságot azért nyerhetünk belőlük. Az is fontos!
NosaltyKi ne szeretné a krémes pürét, mint köret? Lehet burgonya, édeskrumpli, sütőtök, karfiol, zeller, bármi, ami tetszik!
NosaltyEgy színekben, ízekben, formákban és textúrákban gazdag menüsorral robbantjuk be a hetet, ráadásul húsmentesen alkottunk ilyen izgalmakat.
NosaltyNem kell ahhoz, gyűjtőnek lenni, hogy egy-egy különleges és értékes papír- vagy aprópénzt magadénak tudhass. Elég, ha néha ellenőrzöd milyen visszajárót kaptál a boltban, ugyanis egy pár forint akár tízezreket is érhet.
Nem mindig jut idő a desszert elkészítésére, de ha úgy érzed, valami nagyon hiányzik az ebéd után, akkor pikk-pakk összedobható kevert sütire essen a választásod, amit a kefir tesz különlegessé.
Könnyen és kellemesen laktató menüsor vár titeket, reméljük, ízlik majd: gombakrémleves, cukkinis rizottó és földimogyorós krokant vár rátok.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...