10 húsvéti kalács, amivel most a sós ízek imádóinak kedvezünk

Pampuska, babka, klasszikus sós vagy inkább egy sajtos változat? A következő húsvéti kalácsokat egyenesen imádni fogják azok, akik inkább lemondanak az édes falatokról a sós változatok javára.

  1. 1.

    Húsvéti sós kalács

  2. 2.

    Fokhagymás pampuska

  3. 3.

    Tavaszi sós babka

  4. 4.

    Pampuska fokhagymása

  5. 5.

    Medvehagymás kalács

  6. 6.

    Borsos fonott kifli

  7. 7.

    Sós kalács Tésztásfül konyhájából

  8. 8.

    Sajtos tépkedős

  9. 9.

    Fonott foszlós hagymás-többmagvas sós kalács

  10. 10.

    Fokhagymás kalácskák

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...