10 grillezett sajt, hogy ne mindig csak húst együnk

Grillezz sajtot a hús mellé/helyett - nem nehezíti úgy el a gyomrod! Kevés zöldsalátával királyi lakomát varázsolhatsz az asztalra!

  1. 1.

    Grill Camembert ropogós-fűszeres salátával

  2. 2.

    Zöldfűszeres pácolt-grillezett camembert

  3. 3.

    Grillezett diós füstölt gomolya

  4. 4.

    Grillezett sajt friss paradicsomsalátával

  5. 5.

    Grillezett rózsaborsos gomolya kevert salátával

  6. 6.

    Grillezett cékla halloumi sajttal és balzsamos öntettel

  7. 7.

    Fenyőmaggal grillezett kecskesajt dióolajos salátával

  8. 8.

    Fóliában grillezett camembert

  9. 9.

    Bazsalikomos mézzel gratinírozott feta sajt

  10. 10.

    Baconbe göngyölt grillsajt

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...