10 fájóan kreatív karácsonyi kórházi dekoráció külföldről

A karácsony a kórházakban is karácsony - a kreatív orvosoknak és ápolóknak hála pedig olyan egyedi ünnepi díszletet kaptak egyes (amerikai) helyszínek, hogy öröm nézni.

Kórházban karácsonyozni - ennél rosszabbat nehéz elképzelni. Valószínűleg erről a kórházi dolgozók is tudnak, szegények, és próbálják magukkal és a betegekkel is feledtetni, legalább arra a pár napra, hogy hol is vannak. Amerikában sincs ez másképp, természetesen, sőt, úgy fest, a kórházi karácsonyi díszlet ott már a kreativitás felső határait súrolja. Szívhang alakzatban falra ragasztott füzér, gumióvszer-karácsonyfa, mikulássapkába öltöztetett újszülöttek, ésatöbbi ésatöbbi.

KATT a képre, és nézzétek a fotókat - hála értük a bored pandának:

Bárcsak szegény magyar dolgozóknak is lenne energiája (vagy alapanyaga) ilyesmihez...

Ezeket olvastad már?

21 agyament fotó a közértből

Hogyan érintene, ha kibontanád kedvenc halacskás sós ropogtatnivalódat, és látnád, hogy a gép nem vágta ki rendesen a formákat. Nagyon beteg élelmiszerfotók jönnek, figyelj!

Nosalty
Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...