10 értelmetlenül túltolt éttermi kajaszervírozás

Van egy vékony határvonal a kreatív és az ízléstelen között, és sajnos ezt néha az éttermeknek is sikerül átlépnie. Nézzétek meg, hogyan tolják túl néhány helyen a tálalást!

Csirke egy napozószékben, koktél egy esernyőben tálalva - csak néhány példa arra, hogyan lehet túltolni a tálalást. Amikor étteremben járunk, azt várjuk, hogy első osztályú kiszolgálást kapjunk mindenben. Vannak viszont olyan helyek, ahol szeretnének valami egyedit adni, ami nem egyenlő azzal, hogy ízléses lesz a végeredmény.

Kattintsatok a fotóra, és nézzétek meg a rendhagyó tálalásokat!

Kiégtünk! :) Nektek melyik a kedvencetek?

Ezeket olvastad már?

via Bored Panda

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek