10 értelmetlenül túltolt éttermi kajaszervírozás

Van egy vékony határvonal a kreatív és az ízléstelen között, és sajnos ezt néha az éttermeknek is sikerül átlépnie. Nézzétek meg, hogyan tolják túl néhány helyen a tálalást!

Csirke egy napozószékben, koktél egy esernyőben tálalva - csak néhány példa arra, hogyan lehet túltolni a tálalást. Amikor étteremben járunk, azt várjuk, hogy első osztályú kiszolgálást kapjunk mindenben. Vannak viszont olyan helyek, ahol szeretnének valami egyedit adni, ami nem egyenlő azzal, hogy ízléses lesz a végeredmény.

Kattintsatok a fotóra, és nézzétek meg a rendhagyó tálalásokat!

Kiégtünk! :) Nektek melyik a kedvencetek?

Ezeket olvastad már?

via Bored Panda

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...