r
Nosalty Logó

Zabpelyhes-csokoládés cookie

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Glaser
Zabpelyhes-csokoládés cookie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 7% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 596 kcal
  • 7% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 3577 kcal
  • 7% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 453 kcal
  • 7% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    30.1 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    88 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    363.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    183 mg
  • Nátrium
    31 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73.2 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    192 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    188 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    82 micro
Összesen 596 kcal
  • 7% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    53.2 g

Zsír

  • Összesen
    180.7 g
  • Telített zsírsav
    106 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    526 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2179 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    128 mg
  • Kálcium
    375 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    358 mg
  • Foszfor
    1097 mg
  • Nátrium
    188 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    439.3 g
  • Cukor
    185 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    101.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1149 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    127 micro
  • Kolin:
    270 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1128 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    257 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    492 micro
Összesen 3577 kcal
  • 7% Fehérje
  • 57% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    22.9 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    67 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    275.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    47 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    45 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    55.6 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    145 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    143 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    62 micro
Összesen 453 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kétféle csokoládét durvára aprítjuk.
  2. A vajat a háromféle cukorral, sóval, tojással, kézi mixerrel krémesre keverjük, majd hozzákeverjük a lisztet. A végén hozzákeverjük a zabpelyhet és a csokoládét.
  3. A tésztát 12 egyenlő részre osztjuk, golyókat formázzunk, enyhén ellapítjuk, és 2 sütőpapírral bélelt sütőlapra helyezzük.
  4. Egymás után a 200 fokra előmelegített sütőben kb. 13-16 perc alatt megsütjük.
  5. Kivesszük, és hűlni hagyjuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 16 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 125
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 4307
  • Feltöltés dátuma: 2015. május 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nekünk így tökéletes volt, de aki édesebben szeretné, használjon 75-75 g-nyit a kétféle cukorból.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...