r
Nosalty Logó

Virslis lencsesaláta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Virslis lencsesaláta
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 15% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1396 kcal
  • 15% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 5582 kcal
  • 15% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 270 kcal
  • 15% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    69.9 g

Zsír

  • Összesen
    66.8 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    297 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2620.8 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    455 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    133 mg
  • Foszfor
    897 mg
  • Nátrium
    1060 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    136 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    200.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    331 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    201 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1014 micro
  • Kolin:
    357 mg
  • Retinol - A vitamin:
    268 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    751 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1085 micro
Összesen 1396 kcal
  • 15% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    279.6 g

Zsír

  • Összesen
    267.2 g
  • Telített zsírsav
    86 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    65 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    1187 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10483.4 g
  • Cink
    38 mg
  • Szelén
    176 mg
  • Kálcium
    1821 mg
  • Vas
    73 mg
  • Magnézium
    531 mg
  • Foszfor
    3586 mg
  • Nátrium
    4239 mg
  • Réz
    7 mg
  • Mangán
    12 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    544.1 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    89 mg

VÍZ

  • Összesen
    801.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1325 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    113 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    805 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4055 micro
  • Kolin:
    1429 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1070 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3003 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4340 micro
Összesen 5582 kcal
  • 15% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 42% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.6 g

Zsír

  • Összesen
    13 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    509.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    174 mg
  • Nátrium
    206 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    197 micro
  • Kolin:
    69 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    146 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    211 micro
Összesen 270 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tejfölt összekeverjük a majonézzel és a mustárral. Citrommal, sóval ízesítjük. Hozzákeverjük a jól lecsöpögtetett lencsét.
  2. A tojást megfőzzük, hideg vízben kihűtjük és felszeleteljük.
  3. A hagymát és a virslit vékonyan felkarikázzuk és a lencséhez adjuk.
  4. Apróra vágott petrezselyemzöldet keverünk hozzá.
  5. A tojásokat a tetejére rakjuk.
  6. Behűtve tálaljuk.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 979
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 18
  • Össznézettség: 164797
  • Feltöltés dátuma: 2009. október 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy kis változatosság a "vacsora témára".

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...