Virslik kabátban
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
pamelie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 8% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 26% Zsír
Összesen
1023
kcal
- 8% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 26% Zsír
Összesen
4088
kcal
- 8% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 26% Zsír
- 44% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 23.9 g
Zsír
-
Összesen 75.9 g
-
Telített zsírsav 40 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 25 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 248 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1706 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 60 mg
-
Kálcium 350 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 41 mg
-
Foszfor 330 mg
-
Nátrium 917 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 61.1 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 127.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 503 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 33 micro
-
Kolin: 63 mg
-
Retinol - A vitamin: 494 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 105 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 452 micro
-
Lut-zea 85 micro
Összesen
1023
kcal
- 8% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 26% Zsír
- 44% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 95.4 g
Zsír
-
Összesen 303.5 g
-
Telített zsírsav 158 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 102 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 19 g
-
Koleszterin 992 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6824.2 g
-
Cink 12 mg
-
Szelén 241 mg
-
Kálcium 1399 mg
-
Vas 20 mg
-
Magnézium 163 mg
-
Foszfor 1319 mg
-
Nátrium 3669 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 244.5 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 509.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2014 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 6 mg
-
C vitamin: 10 mg
-
D vitamin: 40 micro
-
K vitamin: 19 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 15 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 133 micro
-
Kolin: 254 mg
-
Retinol - A vitamin: 1977 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 419 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 1809 micro
-
Lut-zea 341 micro
Összesen
4088
kcal
- 8% Fehérje
- 21% Szénhidrát
- 26% Zsír
- 44% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.1 g
Zsír
-
Összesen 25.7 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 84 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 578.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 20 mg
-
Kálcium 119 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 112 mg
-
Nátrium 311 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 20.7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 43.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 171 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 21 mg
-
Retinol - A vitamin: 168 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 35 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 153 micro
-
Lut-zea 29 micro
Összesen
348
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A lisztet összemorzsoljuk a vajjal, a tejföllel, pici sóval, gyorsan összedolgozzuk, mielőtt nagyon meglágyulna a tészta.
- 2 órán át hideg helyen pihentetjük.
- Vékonyra nyújtjuk, rátesszük a virslit, megkenjük ketchuppal és mustárral, feltekerjük, majd falatnyi darabokra vágjuk.
- A tetejét tojással megkenjük, és megsütjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 20 perc
- Receptkönyvben: 142
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 9952
- Feltöltés dátuma: 2011. július 30.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
pamelie
59 recept
Nálunk az egyik legnagyobb kedvenc, pillanatok alatt megvan, és nagyon finom. Csak sajnos pillanatok alatt el is fogy...