r
Nosalty Logó

Villámgyors csokiszuflé

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Villámgyors csokiszuflé
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
210 °C
  • 5% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 35% Zsír
Összesen 712 kcal
  • 5% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 35% Zsír
Összesen 4272 kcal
  • 5% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 35% Zsír
Összesen 468 kcal
  • 5% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 35% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.1 g

Zsír

  • Összesen
    51 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    203 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    425 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    206 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.7 g
  • Cukor
    43 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    385 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    159 mg
  • Retinol - A vitamin:
    364 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    251 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    248 micro
Összesen 712 kcal
  • 5% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 35% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    48.4 g

Zsír

  • Összesen
    306.3 g
  • Telített zsírsav
    100 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    129 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    63 g
  • Koleszterin
    1215 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2550.2 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    104 mg
  • Kálcium
    348 mg
  • Vas
    30 mg
  • Magnézium
    500 mg
  • Foszfor
    1236 mg
  • Nátrium
    315 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    340.5 g
  • Cukor
    260 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    187.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2310 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    250 micro
  • K vitamin:
    235 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    171 micro
  • Kolin:
    952 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2183 micro
  • α-karotin
    44 micro
  • β-karotin
    1503 micro
  • β-crypt
    36 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1490 micro
Összesen 4272 kcal
  • 5% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 35% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    33.5 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    133 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    278.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.2 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    20.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    252 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    104 mg
  • Retinol - A vitamin:
    239 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    164 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    163 micro
Összesen 468 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Mindenekelőtt a szufléformákat kenjük ki margarinnal, és kakaózzuk ki alaposan. Ez garantálja, hogy nem ragad a formába.
  2. A margarint olvasszuk fel, és tördeljük bele a csokoládét (a margarin hőjétől a csokoládé teljesen felolvad, de ha nem lenne neki elég, mikrózzuk meg együtt is).
  3. Az egész tojásokat, a tojások sárgáját, valamint a cukrot robotgéppel 5 percig habosítsuk magas fokozaton.
  4. A tojásos habos masszába keverjük a lisztet és a csokis keveréket, és alaposan keverjük el (ezt is lehet robotgéppel).
  5. Végül adagoljuk a masszát 6 normál méretű szufléformába, előmelegített 210 °C-os sütőben süssük 12 percig, majd hagyjuk 2 percet állni, és már boríthatjuk is tányérra.
  • Sütés hőfoka: 210 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 12 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 69
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 28048
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A férjem imádja a tömény, csokoládés finomságokat. Pár éve egy étteremben evett ilyen süteményt, és mostanra sikerült felkutatnom a számára tökéletes receptet :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...