r
Nosalty Logó

Villámgyors bagett házilag

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Villámgyors bagett házilag
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 730 kcal
  • 10% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1459 kcal
  • 10% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 288 kcal
  • 10% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.7 g

Zsír

  • Összesen
    15.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    109 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    930.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    133 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    195 mg
  • Foszfor
    513 mg
  • Nátrium
    23 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    125.5 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    82.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    178 micro
  • Kolin:
    108 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    293 micro
Összesen 730 kcal
  • 10% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.5 g

Zsír

  • Összesen
    30.5 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    217 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1861.3 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    103 mg
  • Kálcium
    266 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    391 mg
  • Foszfor
    1025 mg
  • Nátrium
    46 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    251.1 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    165.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    356 micro
  • Kolin:
    215 mg
  • Retinol - A vitamin:
    74 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    587 micro
Összesen 1459 kcal
  • 10% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    43 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    368.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    203 mg
  • Nátrium
    9 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    116 micro
Összesen 288 kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az élesztőt 1 dl langyos vízbe morzsoljuk (nem kell futtatni).
  2. A lisztet tálba szitáljuk, hozzáadunk magokat ízlés szerint, kevés sót és az élesztős vizet hozzáadva kemény tésztát gyúrunk. Nem kell külön keleszteni!
  3. Formázzuk, tetejét bevagdossuk, 50 fokos sütőben, vagy letakarva, szobahőmérsékletenkelesztjük. Nagyon szépen megkel.
  4. Tetejét vízzel elkevert tojássárgával megkenjük,megszórjuk magokkal.
  5. 180 fokos sütőben ropogósra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 1102
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 16
  • Össznézettség: 101204
  • Feltöltés dátuma: 2010. április 05.

Ajánló

Csak fehérlisztből is elkészíthető.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Villámgyors, mivel külön keleszteni nem kell.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...