r
Nosalty Logó

Újrahasznosított piskóta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Újrahasznosított piskóta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 359 kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 2868 kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 217 kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    17.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    107 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    582.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    113 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    102 mg
  • Nátrium
    348 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.1 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    162 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    159 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 359 kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.4 g

Zsír

  • Összesen
    140.8 g
  • Telített zsírsav
    84 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    852 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4662.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    904 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    819 mg
  • Nátrium
    2783 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    360.8 g
  • Cukor
    212 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    448.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1295 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    128 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    223 micro
  • Kolin:
    225 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1272 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    281 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    361 micro
Összesen 2868 kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    351.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    62 mg
  • Nátrium
    210 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.2 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    98 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    96 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 217 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pudingot a tejjel elkészítjük, amíg hűl, keményre verjük a tejszínt.
  2. A gyümölcsöt feldaraboljuk.
  3. A kihűlt pudingot összedolgozzuk a tejszínhabbal (nem kell megijedni, hogy nem túl kemény, mivel ez tiramisuszerű édesség).
  4. A tál aljába tépkedünk egy rétegnyi piskótát, rákenünk némi krémet, majd egy réteg gyümölcs jön, ezt addig ismételjük, míg van mivel.:)
  5. Ha kicsit hagyjuk állni a hűtőben folpack alatt, finomabb. Gyümölccsel vagy gyümölcsszószokkal is tálalhatjuk.
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 53
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4335
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 08.

Ajánló

Könnyen variálható, bármikor elkészíthető, és persze finom.:)

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Legelső újrahasznosításom akkor történt, mikor egy kis krémes piskótát kívánt meg a férjem, és a tésztával egyszerre csináltam a krémet, sajnos a piskóta nem lett valami szép, ezért ezt találtam ki belőle, azóta a férjem gyakran kéri, hogy rontsam el a piskótát.:D

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...