Uborkás fetakrém
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
100g kígyóuborka15 kcal
-
25g tehéntúró37 kcal
-
63g feta sajt166 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
218
kcal
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
200g kígyóuborka29 kcal
-
50g tehéntúró74 kcal
-
125g feta sajt331 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
434
kcal
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
53.3g kígyóuborka8 kcal
-
13.3g tehéntúró20 kcal
-
33.3g feta sajt88 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
116
kcal
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Cink
-
Vas
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 13.5 g
Zsír
-
Összesen 15.3 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 56 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1501.8 g
-
Cink 67 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 344 mg
-
Vas 51 mg
-
Magnézium 26 mg
-
Foszfor 282 mg
-
Nátrium 718 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.7 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 144.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 83 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 6 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 31 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 27 micro
-
Kolin: 15 mg
-
Retinol - A vitamin: 78 micro
-
α-karotin 11 micro
-
β-karotin 46 micro
-
β-crypt 25 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 22 micro
Összesen
218
kcal
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Cink
-
Vas
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 27 g
Zsír
-
Összesen 30.6 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 111 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3003.7 g
-
Cink 134 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 687 mg
-
Vas 101 mg
-
Magnézium 52 mg
-
Foszfor 564 mg
-
Nátrium 1437 mg
-
Réz 5 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 13.4 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 289.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 166 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 20 micro
-
K vitamin: 34 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 13 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 61 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 54 micro
-
Kolin: 31 mg
-
Retinol - A vitamin: 156 micro
-
α-karotin 21 micro
-
β-karotin 91 micro
-
β-crypt 50 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 45 micro
Összesen
434
kcal
- 8% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 80% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Cink
-
Vas
TOP vitaminok
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Kolin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.2 g
Zsír
-
Összesen 8.2 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 30 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 801 g
-
Cink 36 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 183 mg
-
Vas 27 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 150 mg
-
Nátrium 383 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 77.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 44 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 9 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 16 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 14 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 42 micro
-
α-karotin 6 micro
-
β-karotin 24 micro
-
β-crypt 13 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 12 micro
Összesen
116
kcal
Hozzávalók
-
0.5 közepes db kígyóuborka
-
125 g feta sajt
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- Az uborkát meghámozzuk, négybe vágjuk, kivágjuk a magokat, majd apróra vágjuk.
- A túrót simára kavarjuk, hozzákavarjuk az uborkát, majd a morzsolt fetát. Sóval, borssal ízesítjük.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 57
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 1569
- Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 01.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
A krémhez keverhetünk 1-2 ek görög joghurtot is.