Török joghurtos uborka mentával
0,0
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!

adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű
Hozzávalók
63
Kalória
2.1g
Fehérje
8.5g
Szénhidrátok
3g
Zsír
217.3g
Víz
2.9g
Koleszterin
998.4mg
Rost
4.3g
Cukor
- 1% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 1% Zsír
Összesen
63
kcal
- 1% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 1% Zsír
Összesen
124
kcal
- 1% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 94% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.1 g
Zsír
-
Összesen 3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 3 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 177.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 61 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 28 mg
-
Foszfor 70 mg
-
Nátrium 15 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.5 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 1 mg
Víz
-
Összesen 217.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 16 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 33 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 15 mg
-
Retinol - A vitamin: 6 micro
-
α-karotin 21 micro
-
β-karotin 88 micro
-
β-crypt 50 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 45 micro
Összesen
63
kcal
- 1% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 94% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.3 g
Zsír
-
Összesen 5.9 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 6 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 354.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 122 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 57 mg
-
Foszfor 140 mg
-
Nátrium 30 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 17.1 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 2 mg
Víz
-
Összesen 434.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 32 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 66 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 30 micro
-
Kolin: 31 mg
-
Retinol - A vitamin: 12 micro
-
α-karotin 43 micro
-
β-karotin 177 micro
-
β-crypt 101 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 90 micro
Összesen
124
kcal
- 1% Fehérje
- 4% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 94% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0.9 g
Zsír
-
Összesen 1.2 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 1 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 74.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 26 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 29 mg
-
Nátrium 6 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.6 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 0 mg
Víz
-
Összesen 91.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 7 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 14 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 9 micro
-
β-karotin 37 micro
-
β-crypt 21 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 19 micro
Összesen
26
kcal
Elkészítés
- Egy tálban a joghurthoz annyivizet keverünk, hogy a víznél kicsit sűrűbb állagú, egyneműanyagot kapjunk.Lassan, szinte kanalanként,különben a joghurt csomós lesz!
- Az uborkát hosszában csíkosra hámozzuk, ésnagylyukú reszelőn lereszeljük, a joghurthoz adjuk.
- A fokhagymát megpucoljuk,fokhagymanyomón átnyomjuk, a joghurthoz adjuk.
- Sózzuk, kevés olívaolajat öntünk rá,és mentával megszórjuk.
- Tálalás előtt tegyük hűtőbe 1-2 órára!
Recept infó
- Előkészítés ideje: 10 perc
- Főzés módja: hidegkonyha
Nálunk nagyon sok étel kísérője, fűszeres fogások mellé kiváló, de nagy melegben, hidegen önmagában is hűsítő.
Elmentem a receptkönyvembe
Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok
Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Megcsináltam
Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!