r
Nosalty Logó

Tojáskrémmel töltött paprika

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Tojáskrémmel töltött paprika
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 482 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 1926 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 167 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.1 g

Zsír

  • Összesen
    42.6 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    389 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    899.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    65 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    186 mg
  • Nátrium
    595 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    168.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    320 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    67 mg
  • D vitamin:
    78 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    275 mg
  • Retinol - A vitamin:
    301 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    221 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    601 micro
Összesen 482 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    72.2 g

Zsír

  • Összesen
    170.3 g
  • Telített zsírsav
    80 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    1558 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3596.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    116 mg
  • Kálcium
    262 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    743 mg
  • Nátrium
    2381 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.5 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    674.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1280 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    270 mg
  • D vitamin:
    313 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    210 micro
  • Kolin:
    1102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1204 micro
  • α-karotin
    69 micro
  • β-karotin
    886 micro
  • β-crypt
    62 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2404 micro
Összesen 1926 kcal
  • 8% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    14.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    134 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    310.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    205 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    110 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    95 mg
  • Retinol - A vitamin:
    104 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    76 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    207 micro
Összesen 167 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk, és apróra feldaraboljuk.
  2. A párizsit és a hagymát is feldaraboljuk.
  3. Egy tálba beletesszük a vajat és a mustárt, majd hozzárakjuk a feldarabolt hozzávalókat, és ízlés szerint sóval, borssal jól összedolgozzuk.
  4. A paprikákat kicsumázzuk, és beletöltjük a masszát.
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 58
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 4240
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tojáskrémmel töltött paprika
Salamon Csilla 1203 recept

Egy újságot lapozgatva találtam erre a receptre.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...