r
Nosalty Logó

Tejszínes rakott hús

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Tejszínes rakott hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 1297 kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 5184 kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 224 kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    92.5 g

Zsír

  • Összesen
    96.3 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    437 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4088.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    86 mg
  • Kálcium
    826 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    95 mg
  • Foszfor
    1021 mg
  • Nátrium
    2049 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    334.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    489 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    59 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    158 mg
  • Retinol - A vitamin:
    485 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    57 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    122 micro
Összesen 1297 kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    369.8 g

Zsír

  • Összesen
    385.3 g
  • Telített zsírsav
    171 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    140 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    1746 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    16353.1 g
  • Cink
    29 mg
  • Szelén
    344 mg
  • Kálcium
    3306 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    380 mg
  • Foszfor
    4083 mg
  • Nátrium
    8196 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.1 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    1336.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1958 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    237 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    53 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    184 micro
  • Kolin:
    632 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1940 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    226 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    489 micro
Összesen 5184 kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.9 g

Zsír

  • Összesen
    16.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    75 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    704.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    142 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    176 mg
  • Nátrium
    353 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    84 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 224 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Felszeleteljük a húst, majd kikloffoljuk.
  2. Egy tálba lisztet szórunk, egy másikba pedig beleütjük a tojásokat.
  3. Veszünk egy közepes tepsit, és lerakunk egy sor bacont. A tetejére sonkát teszünk, majd megszórjuk sajttal.
  4. A húst lisztbe, majd tojásba forgatjuk, és belehelyezzük a tepsibe. A tetejét megszórjuk sajttal.
  5. Majd megint bacon következik, aztán sonka, hús és sajt. Addig folytatjuk, amíg minden hozzávalónk el nem fogy. Legfelül hús legyen.
  6. Ráöntjük a tejszínt, lefóliázzuk, és sütőbe rakjuk 30 percre. Az idő mennyisége a sütőtől is függ.
  7. Levesszük róla a fóliát, megszórjuk sajttal, és rápirítjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 132
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 21859
  • Feltöltés dátuma: 2010. december 10.

Ajánló

Az ételt a fogyasztás előtti este is el lehet készítenui, mert másnap jobban lehet kockázni. Köret bármi lehet, mi párolt zöldséggel szeretjük.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Anyukám készített ilyet először karácsonykor. Nem tudom, honnan kapta a receptet.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...