r
Nosalty Logó

Tejkaramellás habos kekszsüti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Domcs4
Tejkaramellás habos kekszsüti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 9% Fehérje
  • 65% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 598 kcal
  • 9% Fehérje
  • 65% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 4193 kcal
  • 9% Fehérje
  • 65% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 213 kcal
  • 9% Fehérje
  • 65% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.9 g

Zsír

  • Összesen
    18.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    545.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    195 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    34 mg
  • Nátrium
    302 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    91.5 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    19.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    80 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 598 kcal
  • 9% Fehérje
  • 65% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    83.5 g

Zsír

  • Összesen
    128.5 g
  • Telített zsírsav
    73 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    226 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3818.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    1366 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    90 mg
  • Foszfor
    237 mg
  • Nátrium
    2114 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    640.6 g
  • Cukor
    247 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    135 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    559 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    548 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    133 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 4193 kcal
  • 9% Fehérje
  • 65% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 13% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    193.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    12 mg
  • Nátrium
    107 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.5 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    6.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 213 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy kis tálba kb. 0,5 dl tejet öntünk+pár csepp rumaromát adunk hozzá.
  2. A tepsi alját 2 réteg keksszel (szögletes) töltjük ki, belemártogatjuk ebbe a rumaromás tejbe.
  3. A 2 csomag pudingot megfőzzük 1liter tejjel és 8 lapos evőkanál cukorral. (A csomag alapján.) Langyosra hűtjük, és ez lesz a 2. réteg, a kekszre ezt a pudingot ráöntjük.
  4. Ezután még 1 sor kekszet áztatunk a rumaromás tejben, és mehet a pudingra, ez lesz a 3. sor. (Annyi kekszet teszünk, amennyit szeretnénk.)
  5. Végül a habot keménnyé verjük, és rákenjük a kekszre.
  6. Díszítésként csokit reszelhetünk rá, vagy akár cukros dióval is megszórhatjuk, ízlés szerint, vagy ennek kombinációját akár.
  7. Aztán mehet a hűtőbe legalább 1 éjszakára!
  • Tepsi mérete: 27x23
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 38
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2439
  • Feltöltés dátuma: 2015. április 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tejkaramellás habos kekszsüti
Domcs4 7 recept

Nagyon könnyű sütemény, sütés nélkül! A család egyik kedvence. Ha nincs épp kedvem sütni, csak "összedobom" ezt. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...