Tejes rántott hús
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
helena26
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
- 16% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 22% Zsír
Pác
Panír
-
41g tojás52 kcal
-
0g sör0 kcal
-
38g zsemlemorzsa148 kcal
-
25g finomliszt91 kcal
-
43g napraforgó olaj376 kcal
Összesen
1322
kcal
- 16% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 22% Zsír
Pác
Panír
-
165g tojás208 kcal
-
1g sör0 kcal
-
150g zsemlemorzsa593 kcal
-
100g finomliszt364 kcal
-
170g napraforgó olaj1503 kcal
Összesen
5287
kcal
- 16% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 22% Zsír
Pác
Panír
-
6.1g tojás8 kcal
-
0g sör0 kcal
-
5.6g zsemlemorzsa22 kcal
-
3.7g finomliszt13 kcal
-
6.3g napraforgó olaj56 kcal
Összesen
196
kcal
- 16% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 22% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 66.5 g
Zsír
-
Összesen 91.6 g
-
Telített zsírsav 20 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 38 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 26 g
-
Koleszterin 339 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2631.2 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 68 mg
-
Kálcium 266 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 80 mg
-
Foszfor 561 mg
-
Nátrium 1645 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 51.3 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 212.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 170 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 19 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 57 micro
-
K vitamin: 9 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 21 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 80 micro
-
Kolin: 277 mg
-
Retinol - A vitamin: 170 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 187 micro
Összesen
1322
kcal
- 16% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 22% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 266 g
Zsír
-
Összesen 366.6 g
-
Telített zsírsav 80 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 153 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 103 g
-
Koleszterin 1356 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 10524.7 g
-
Cink 19 mg
-
Szelén 273 mg
-
Kálcium 1063 mg
-
Vas 21 mg
-
Magnézium 322 mg
-
Foszfor 2242 mg
-
Nátrium 6581 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 205.3 g
-
Cukor 30 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 850.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 678 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 75 mg
-
C vitamin: 17 mg
-
D vitamin: 228 micro
-
K vitamin: 36 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 85 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 320 micro
-
Kolin: 1108 mg
-
Retinol - A vitamin: 678 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 13 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 748 micro
Összesen
5287
kcal
- 16% Fehérje
- 12% Szénhidrát
- 22% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.9 g
Zsír
-
Összesen 13.6 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 50 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 390.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 39 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 83 mg
-
Nátrium 244 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 31.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 25 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 41 mg
-
Retinol - A vitamin: 25 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 28 micro
Összesen
196
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
Pác
- A megtisztított csirkét feldaraboljuk.
- Egy fazékba beleöntjük a tejet, beletesszük a sót, elkeverjük, hogy elolvadjon, majd belerakjuk a feldarabolt húst. Legalább 4 óráig érdemes benne tartani, de legjobb előtte való este belerakni a tejbe, aztán be a hűtőbe.
- Másnap kiszedjük, lecsurgatjuk, és panírozhatjuk.
- Először lisztbe, majd sörös tojásba és végül zsemlemorzsába forgatjuk.
- Forró, bő olajban kisütjük.
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 20 alkalommal
- Receptkönyvben: 40
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 7
- Össznézettség: 3799
- Feltöltés dátuma: 2014. október 15.
Ajánló
Ajánlatos megforgatni egypárszor sütés közben, ne süssük meg mindjárt az egyik oldalát teljesen. Ezt meg a TV-ben hallottam, és azóta így sütöm.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
helena26
458 recept
Ezt gyakran sütöm, mert szereti a család. A pác az édesanyukámtól származik. Halász-vadász családból származom, halat, vadhúst szoktak így beáztatni tejbe. A hús egyenlően sós, kimondottan finom és omlós. Ez a módszer tökéletesen bevált nálunk.