r
Nosalty Logó

Téboly szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
Téboly szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 7% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A brownie réteghez

A csokis keksz réteghez

A sajttorta réteghez

Összesen 403 kcal
  • 7% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A brownie réteghez

A csokis keksz réteghez

A sajttorta réteghez

Összesen 4833 kcal
  • 7% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A brownie réteghez

A csokis keksz réteghez

A sajttorta réteghez

Összesen 346 kcal
  • 7% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    20.6 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    89 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    249.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    36 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.5 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    117 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    115 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    89 micro
Összesen 403 kcal
  • 7% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    78.4 g

Zsír

  • Összesen
    247.6 g
  • Telített zsírsav
    111 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1071 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2993.6 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    139 mg
  • Kálcium
    437 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    602 mg
  • Foszfor
    1391 mg
  • Nátrium
    379 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    618.5 g
  • Cukor
    415 mg
  • Élelmi rost
    41 mg

VÍZ

  • Összesen
    198.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1406 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    169 micro
  • Kolin:
    629 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1383 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    276 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1065 micro
Összesen 4833 kcal
  • 7% Fehérje
  • 54% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 18% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    17.6 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    76 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    213.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    27 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.1 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    100 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    99 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    76 micro
Összesen 346 kcal

Hozzávalók

A brownie réteghez

A csokis keksz réteghez

A sajttorta réteghez

Elkészítés

A brownie réteghez

  1. Egy nagy tálba szórjuk a cukrot, a sót és a kakaóport, majd jól elkeverjük. Hozzáöntjük az olvasztott vajat, és simára keverjük.
  2. Egyesével a keverékhez adjuk a tojásokat, végül részletekben a lisztet. Csomómentesre keverjük, és áttöltjük a sütőpapírral bélelt tepsibe.
  3. 160 fokon, 15-20 percig sütjük, majd lehűtjük, míg a többi réteget elkészítjük.
  4. Jöhet a süti legfelső rétege, a csokis keksz.

A csokis keksz réteghez

  1. Egy tálba öntjük a puha vajat a cukrokkal, sóval, vanília kivonattal és tejjel, majd egy robotgép segítségével simára keverjük.
  2. Részletekben hozzáadjuk a lisztet, végül az apró darabokra tört étcsokoládét, és tésztát gyúrunk belőle.
  3. Két sütőpapír közé tesszük, és tepsi méretűre nyújtjuk, majd hűtőben pihentetjük, míg az utolsó réteget is elkészítjük.

A sajttorta réteghez

  1. Egy tálba öntjük a krémsajtot és a cukrot, majd simára keverjük a robotgéppel.
  2. Folyamatos keverés mellett a keverékhez adjuk a tojásokat, a sót és végül a lisztet.
  3. A kihűlt brownie rétegre öntjük a sajttortás masszát, majd óvatosan a kinyújtott kekszes tésztát is, és 160 fokon további 50-60 percig sütjük.
  4. Megvárjuk, míg teljesen kihűl, és kockákra vágva tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20x20
  • Sütés ideje: 65 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 360
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 44241
  • Feltöltés dátuma: 2018. június 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vigyázat, igazi kalóriabomba recept következik! Egy süti, aminek minden rétege már magában is megállja a helyét: Egy réteg brownie, egy réteg sajttorta és egy réteg csokis keksz.  Ezt tényleg nem lehet abbahagyni! :)

Hozzávalók

A brownie réteghez

A csokis keksz réteghez

A sajttorta réteghez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...