Szürkeharcsa en papillote
0,0
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!

adag
Idő
perc
Költség
költséges
Nehézség
könnyű
Hozzávalók
380
Kalória
26.1g
Fehérje
6.5g
Szénhidrátok
26.8g
Zsír
280.4g
Víz
113.8g
Koleszterin
1.9g
Rost
4.6g
Cukor
- 8% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
380
kcal
- 8% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
760
kcal
- 8% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 26.1 g
Zsír
-
Összesen 26.8 g
-
Telített zsírsav 14 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 114 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 503.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 51 mg
-
Kálcium 43 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 61 mg
-
Foszfor 269 mg
-
Nátrium 78 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.5 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 2 mg
Víz
-
Összesen 280.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 212 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 27 mg
-
D vitamin: 149 micro
-
K vitamin: 16 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 64 micro
-
Kolin: 71 mg
-
Retinol - A vitamin: 168 micro
-
α-karotin 76 micro
-
β-karotin 490 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 1930 micro
-
Lut-zea 2111 micro
Összesen
380
kcal
- 8% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 52.3 g
Zsír
-
Összesen 53.5 g
-
Telített zsírsav 28 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 19 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 228 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1007 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 101 mg
-
Kálcium 86 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 122 mg
-
Foszfor 537 mg
-
Nátrium 156 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 13.1 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 4 mg
Víz
-
Összesen 560.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 424 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 55 mg
-
D vitamin: 298 micro
-
K vitamin: 32 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 128 micro
-
Kolin: 142 mg
-
Retinol - A vitamin: 336 micro
-
α-karotin 152 micro
-
β-karotin 981 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 3860 micro
-
Lut-zea 4222 micro
Összesen
760
kcal
- 8% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 6.1 g
Zsír
-
Összesen 6.2 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 27 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 117.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 10 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 63 mg
-
Nátrium 18 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
Víz
-
Összesen 65.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 49 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 35 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 17 mg
-
Retinol - A vitamin: 39 micro
-
α-karotin 18 micro
-
β-karotin 114 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 450 micro
-
Lut-zea 492 micro
Összesen
89
kcal
Elkészítés
- A cukkinit egyforma, kb. fél centi vastag szeletekre vágjuk. A paradicsomokat, ha kicsit, nem kell félbevágni.
- A zöldségeket egy tálban összeforgatjuk az olajjal.
- A sütőpapír ívekből (lehető legnagyobb) köröket vágunk, széleiket felhajtjuk.
- A sütőpapír körök egyik oldalára fektetjük a halfilét, ráhalmozzuk a zöldségek felét, sóval és borssal ízesítjük, és rálöttyintünk egy kis fehérbort. A tetejére vajforgácsokat teszünk.
- Az üresen hagyott sütőpapír részt ráhajtjuk a halra, a széleiket összefogva batyut képezünk.
- A két batyut tepsire helyezzük, és előmelegített sütőbe tesszük úgy 15-20 percre. (A sütési idő a hal nagyságától, vastagságától is függ.)
Recept infó
- Előkészítés ideje: 15 perc
- Sütés ideje: 20 perc
- Sütés hőfoka: 180 °C
Ha hal, akkor a szürkeharcsa az egyik nagy kedvencünk. Fantasztikusan finom fehér húsa van, ami nem is kíván más ízesítést a só-bors pároson kívül. És persze tálaláskor egy facsarásnyi citromlé az elmaradhatatlan. Ezúttal egy kényelmes technikával készült, vagyis en papillote.
Elmentem a receptkönyvembe
Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok
Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Megcsináltam
Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!