Sült fahéjas alma pudingos mártással
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Csemerné Niki
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 1% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 0% Zsír
Összesen
222
kcal
- 1% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 0% Zsír
Összesen
891
kcal
- 1% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.2 g
Zsír
-
Összesen 1.5 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 147.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 74 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 31 mg
-
Nátrium 28 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 53.2 g
-
Cukor 39 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 232.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 8 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 9 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 73 micro
-
β-crypt 30 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 78 micro
Összesen
222
kcal
- 1% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.9 g
Zsír
-
Összesen 5.8 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 589.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 295 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 55 mg
-
Foszfor 122 mg
-
Nátrium 114 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 212.7 g
-
Cukor 157 mg
-
Élelmi rost 26 mg
VÍZ
-
Összesen 929.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 32 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 50 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 24 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 33 micro
-
Kolin: 37 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 292 micro
-
β-crypt 119 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 313 micro
Összesen
891
kcal
- 1% Fehérje
- 18% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 81% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0.6 g
Zsír
-
Összesen 0.4 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 40.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 20 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 4 mg
-
Foszfor 8 mg
-
Nátrium 8 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.6 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 63.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 20 micro
-
β-crypt 8 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 21 micro
Összesen
60
kcal
Elkészítés
- Az almákat félbevágjuk. Magházát eltávolítjuk. Majd a fél almákat is félbevágjuk.
- Tepsibe sorakoztatjuk egymás mellé. Majd a mézzel lekenjük vagy csak a közepére csepegtetjük.
- A fahéjat elkeverjük a cukorral, majd megszórjuk vele az almákat.
- Ezután a sütőbe tesszük. 200°C-on kb 35 percig sütjük. Levet kell hogy eresszen, mert ezt használjuk fel a szószhoz.
- Amikor az almák megsültek a levet leöntjük róla. 2 dl tejben elkeverjük a pudingport, majd az alma levét is hozzáadjuk és sűrűre főzzük.
- Amikor kész, a tálalásnál az almák tetejére öntjük. Fahéjjal kicsit még megszórjuk.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 35 perc
- Receptkönyvben: 8
- Tegnapi nézettség: 5
- 7 napos nézettség: 99
- Össznézettség: 594
- Feltöltés dátuma: 2024. november 08.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Csemerné Niki
8 recept