r
Nosalty Logó

Sült csirkemáj

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Sült csirkemáj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 391 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1559 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 121 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43 g

Zsír

  • Összesen
    19.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    870 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1196.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    137 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    760 mg
  • Nátrium
    180 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    245.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    8240 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    41 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1482 micro
  • Kolin:
    493 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8225 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    141 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    100 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 391 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    171.9 g

Zsír

  • Összesen
    78.5 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    3479 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4784.9 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    547 mg
  • Kálcium
    137 mg
  • Vas
    90 mg
  • Magnézium
    215 mg
  • Foszfor
    3041 mg
  • Nátrium
    720 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.2 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    983.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    32960 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    166 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    197 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    18 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    98 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5927 micro
  • Kolin:
    1974 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32900 micro
  • α-karotin
    110 micro
  • β-karotin
    562 micro
  • β-crypt
    110 micro
  • Likopin
    400 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 1559 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.2 g

Zsír

  • Összesen
    6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    268 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    368.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    234 mg
  • Nátrium
    55 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2535 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    456 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2531 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    31 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 121 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát felaprítjuk és egy nagyobb tepsibe rakjuk.
  2. A megtisztított májat a hagymára rendezzük, megfűszerezzük.
  3. Teszünk rá zsírt vagy öntünk alá olajat.
  4. 15 percre a sütőbe rakjuk, majd megfordítjuk és további 10 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 72
  • Tegnapi nézettség: 8
  • 7 napos nézettség: 41
  • Össznézettség: 35315
  • Feltöltés dátuma: 2010. április 17.

Ajánló

Krumplipürével, rizzsel, vegyes körettel tálaljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű és gyors májas fogás.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...