Sonkás tészta Jucci konyhájából
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 15% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
462
kcal
- 15% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 11% Zsír
Összesen
1845
kcal
- 15% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 43% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 22.5 g
Zsír
-
Összesen 17.9 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 135 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1040 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 51 mg
-
Kálcium 158 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 44 mg
-
Foszfor 249 mg
-
Nátrium 533 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 49.2 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 66.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 140 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 22 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 165 micro
-
Kolin: 92 mg
-
Retinol - A vitamin: 138 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 16 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 135 micro
Összesen
462
kcal
- 15% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 43% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 90 g
Zsír
-
Összesen 71.8 g
-
Telített zsírsav 34 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 18 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 540 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4160 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 202 mg
-
Kálcium 634 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 176 mg
-
Foszfor 996 mg
-
Nátrium 2131 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 196.9 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 267.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 560 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 90 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 18 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 659 micro
-
Kolin: 368 mg
-
Retinol - A vitamin: 553 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 65 micro
-
β-crypt 11 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 540 micro
Összesen
1845
kcal
- 15% Fehérje
- 31% Szénhidrát
- 11% Zsír
- 43% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.8 g
Zsír
-
Összesen 9.4 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 71 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 547.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 27 mg
-
Kálcium 83 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 131 mg
-
Nátrium 280 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 25.9 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 35.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 74 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 12 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 87 micro
-
Kolin: 48 mg
-
Retinol - A vitamin: 73 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 71 micro
Összesen
242
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A tésztát megfőzzük, leszűrjük, és megsózzuk.
- A sonkát felvágjuk apró kockákra, és összekeverjük a tojások sárgájával, a tejföllel, ételízesítővel, és a habbá vert tojásfehérjével.
- A tojásos masszát óvatosan hozzákeverjük a tésztához.
- Egy kivajazott jénaiba öntjük, kevés sajtot reszelünk rá, és előmelegített sütőben megpirítjuk.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 10 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 131
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 19052
- Feltöltés dátuma: 2012. november 19.
Ajánló
Füstölt sajt sokat dob rajta.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- maradékból:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Egy gyors vacsora...