r
Nosalty Logó

Sertéshúsos rakott zöldbab

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Sertéshúsos rakott zöldbab
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 805 kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 3219 kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 129 kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    41.1 g

Zsír

  • Összesen
    39.3 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    280 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1187.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    240 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    113 mg
  • Foszfor
    579 mg
  • Nátrium
    193 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    72.7 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    421.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    281 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    97 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    245 micro
  • Kolin:
    250 mg
  • Retinol - A vitamin:
    200 micro
  • α-karotin
    152 micro
  • β-karotin
    869 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1596 micro
Összesen 805 kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    164.2 g

Zsír

  • Összesen
    157.4 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    1121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4750.9 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    204 mg
  • Kálcium
    962 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    451 mg
  • Foszfor
    2314 mg
  • Nátrium
    770 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    290.8 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    1687.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1126 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    121 mg
  • D vitamin:
    209 micro
  • K vitamin:
    386 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    979 micro
  • Kolin:
    1002 mg
  • Retinol - A vitamin:
    802 micro
  • α-karotin
    607 micro
  • β-karotin
    3477 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6384 micro
Összesen 3219 kcal
  • 7% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.7 g

Zsír

  • Összesen
    6.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    193 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    31 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    33 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    141 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    259 micro
Összesen 129 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldbabot sós vízben megfőzzük.
  2. A rizst is külön sós vízben megfőzzük.
  3. A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és olajon megdinszteljük.
  4. Megszórjuk fűszerpaprikával, és rátesszük a darált húst.
  5. Hozzáadjuk a fokhagymát, sót és a fűszereket.
  6. A babot leszűrjük.
  7. A tojást és a tejfölt kikeverjük, sózzuk-borsozzuk.
  8. Egy tepsit kiolajozunk. A babot a hússal és a rizzsel összekeverjük, és a tepsibe öntjük.
  9. Ráöntjük a tojásos öntetet, és megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 235
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 11293
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sertéshúsos rakott zöldbab
Salamon Csilla 1202 recept

Viszonylag gyorsan elkészülő, kiadós, laktató étel, ezért szeretjük.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...