Sárkány-nyelvek baconba tekerve
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
RAW
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
grill
- 15% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 41% Zsír
Összesen
263
kcal
- 15% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 41% Zsír
Összesen
1572
kcal
- 15% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 41% Zsír
-
0g jalapeño0 kcal
-
48.4g krémsajt121 kcal
-
39.5g bacon155 kcal
-
9.7g szárított paradicsom25 kcal
-
0g bazsalikom0 kcal
-
2.3g fokhagyma3 kcal
-
0g só0 kcal
Összesen
304
kcal
- 15% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 41% Zsír
- 33% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8 g
Zsír
-
Összesen 22.5 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 22 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 398.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 14 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 89 mg
-
Nátrium 265 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.5 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 18.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 7 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 25 mg
-
Retinol - A vitamin: 4 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 44 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 3825 micro
-
Lut-zea 119 micro
Összesen
263
kcal
- 15% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 41% Zsír
- 33% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 48.1 g
Zsír
-
Összesen 134.8 g
-
Telített zsírsav 26 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 33 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 12 g
-
Koleszterin 135 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2389.8 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 45 mg
-
Kálcium 87 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 126 mg
-
Foszfor 533 mg
-
Nátrium 1587 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 39 g
-
Cukor 20 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 109 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 44 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 23 mg
-
D vitamin: 33 micro
-
K vitamin: 22 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 13 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 34 micro
-
Kolin: 152 mg
-
Retinol - A vitamin: 22 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 263 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 22951 micro
-
Lut-zea 711 micro
Összesen
1572
kcal
- 15% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 41% Zsír
- 33% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.3 g
Zsír
-
Összesen 26.1 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 26 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 463.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 17 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 24 mg
-
Foszfor 103 mg
-
Nátrium 308 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.5 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 21.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 9 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 4 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 51 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 4448 micro
-
Lut-zea 138 micro
Összesen
304
kcal
Hozzávalók
-
12 db jalapeño
-
12 szelet bacon
-
5 dkg szárított paradicsom
-
4 gerezd fokhagyma
-
só ízlés szerint
Elkészítés
- A jalapeno paprikáknak a végét levágjuk és a belsejét a magokal együtt kivágjuk.
- Vigyázzunk, ha érzékeny a kezünk feltétlenül használjunk gumikesztyűt.
- A fokhagymát pépessé törjük, a szárított paradicsomot, és a bazsalikomot felaprítjuk, és jól összekeverjük a krémsajttal.
- A jalapeno paprikákat bevághatjuk hosszában az egyik oldalon, így könnyebb megtölteni őket.
- Megtöltjük a krémmel és egy bacont tekerünk a paprikára.
- Fedjük le baconnala nyitott végét a jalapenonak hogy a krém ne folyjon ki a sütés közben.
- Fogpiszkálóval rögzítjük őket.
- Sütőben vagy grillen megsütjük, akkor jó, ha a bacon átsült.
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 120 alkalommal
- Receptkönyvben: 98
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 13033
- Feltöltés dátuma: 2011. január 07.
Ajánló
Előételként tökéletes, azt hiszem sörrel, nagyon finom lehet. Akik az erőset szeretik, biztos élvezni fogják ezt a finomságot.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- Speciális étrendek:
RAW
137 recept
A férjem (sok story-m fog így kezdődni) nagyon szereti a jalapeno paprikát és ezért mindig kutakodom új receptek után. A krém szuper jó... a fokhagyma, és a szárított paradicsom (ami egyébként olajos) nagyon finom a sajtkrémmel összekeverve. Én egy kicsit sokat tettem a paprikákba belőle és egy kicsit kifolyt, de ekkor jött az ihlet! A krém, ami kifolyt, az a fólián sült meg, kívül ropogós volt, belül meg puha ízletes. Így arra gondoltam hogyha csak a krémet sütjük meg akkor sült húsok mellé díszítésként lehet elkészíthetni, apró finomságként:)