r
Nosalty Logó

Sajtos-pepperónis sünkenyér

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
kicsivik
Sajtos-pepperónis sünkenyér
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 10% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 616 kcal
  • 10% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2465 kcal
  • 10% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 228 kcal
  • 10% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.6 g

Zsír

  • Összesen
    29.7 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1966.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    451 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    72 mg
  • Foszfor
    358 mg
  • Nátrium
    1030 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    118.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    276 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    90 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    176 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    250 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    308 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    538 micro
Összesen 616 kcal
  • 10% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    94.2 g

Zsír

  • Összesen
    118.8 g
  • Telített zsírsav
    65 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    366 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7866.6 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    185 mg
  • Kálcium
    1803 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    289 mg
  • Foszfor
    1433 mg
  • Nátrium
    4121 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    257 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    35 mg

VÍZ

  • Összesen
    472.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1103 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    67 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    361 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    706 micro
  • Kolin:
    127 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1002 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    1232 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2153 micro
Összesen 2465 kcal
  • 10% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    11 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    727 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    167 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    381 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    102 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    93 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    114 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    199 micro
Összesen 228 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Előmelegítjük a sütőt. A kenyeret 2x2 cm-es kocka mintázattal beírdaljuk majdnem teljes magasságában, de vigyázzunk, hogy ne vágjuk ketté.
  2. A sajtot lereszeljük, egy nagyobb tálba tesszük, összekeverjük a felaprított pepperónival és a hagymával. Meglocsoljuk az olvasztott vajjal és a kezünkkel alaposan összeforgatjuk.
  3. A kenyeret alufóliára tesszük (elég nagy legyen ahhoz, hogy be tudjuk vele csomagolni a kenyeret). Megtöltjük a kockák közeit a sajtos keverékkel úgy, hogy mindenhová egyenletes jusson.
  4. Becsomagoljuk a kenyeret a fólával, majd sütőrácsra helyezve betoljuk a csőbe.
  5. 15 percig sütjük, majd a fóliát lehajtva róla további 10 percig pirítjuk, amíg a sajt teljesen meg nem olvad.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 130
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 11885
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 14.

Ajánló

A tölteléket ízlésünknek megfelelően variálhatjuk. A sajt lehet egyszerű trappista, vagy ízesebb cheddar, emmentáli, stb. Pepperóniból használhatunk csípőset is, csemegét is, és az elsőre szavazok, így pikánsabb. El tudok képzelni aszalt paradicsomot, olívabogyót, kapribogyót is a töltelékbe.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
kicsivik 42 recept

Meglátni és beleszeretni. Megízlelni és a gyönyörbe beleveszni...

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...