Sajtos melegszendvicskrém kolbásszal
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Dávid
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 16% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 21% Zsír
Összesen
531
kcal
- 16% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 21% Zsír
Összesen
2122
kcal
- 16% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 21% Zsír
- 39% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 24.3 g
Zsír
-
Összesen 32.2 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 129 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1667.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 33 mg
-
Kálcium 428 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 44 mg
-
Foszfor 303 mg
-
Nátrium 853 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 36 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 60.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 249 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 20 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 79 micro
-
Kolin: 59 mg
-
Retinol - A vitamin: 246 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 32 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 94 micro
Összesen
531
kcal
- 16% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 21% Zsír
- 39% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 97 g
Zsír
-
Összesen 128.7 g
-
Telített zsírsav 66 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 32 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 516 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6668.9 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 131 mg
-
Kálcium 1712 mg
-
Vas 13 mg
-
Magnézium 178 mg
-
Foszfor 1213 mg
-
Nátrium 3410 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 144.1 g
-
Cukor 19 mg
-
Élelmi rost 12 mg
VÍZ
-
Összesen 240.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 995 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 82 micro
-
K vitamin: 23 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 17 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 315 micro
-
Kolin: 237 mg
-
Retinol - A vitamin: 985 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 127 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 375 micro
Összesen
2122
kcal
- 16% Fehérje
- 24% Szénhidrát
- 21% Zsír
- 39% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15 g
Zsír
-
Összesen 19.9 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 80 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1030.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 20 mg
-
Kálcium 265 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 27 mg
-
Foszfor 187 mg
-
Nátrium 527 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 22.3 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 37.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 154 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 13 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 49 micro
-
Kolin: 37 mg
-
Retinol - A vitamin: 152 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 20 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 58 micro
Összesen
329
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A sajtot kis lyukú reszelőn lereszeljük, majd az összes többi hozzávalóval alaposan elkeverjük.
- A kenyérszeleteket megkenjük a krémmel, és kolbászkarikákat teszünk a tetejükre.
- 200 fokos sütőbe tesszük (ha van grillfokozatunk, akkor az a legjobb) 8-10 percre, amíg a sajt megolvad és a kolbász megsül.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés ideje: 10 perc
- Elkészítettem: 20 alkalommal
- Receptkönyvben: 991
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 32
- Össznézettség: 76252
- Feltöltés dátuma: 2016. április 16.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- alkalom:
Dávid
350 recept
Mikor gyerek voltam, anyukám mindig ilyen melegszendvicskrémet csinált. Ez egy alaprecept, gyakorlatilag bármivel turbózhatjuk (fűszerek, gomba, darált hús), de én legjobban azt szeretem, amikor vékony kolbászkarikák vannak a tetején, és sütés közben a zsírja ráolvad a sajtra. Na az valami isteni!