r
Nosalty Logó

Sajtos buli-rudak

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Lizinka_
Sajtos buli-rudak
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 13% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 27% Zsír
Összesen 582 kcal
  • 13% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 27% Zsír
Összesen 2909 kcal
  • 13% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 27% Zsír
Összesen 393 kcal
  • 13% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.9 g

Zsír

  • Összesen
    38.6 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    140 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1423.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    391 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    301 mg
  • Nátrium
    673 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    323 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    317 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    72 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 582 kcal
  • 13% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    89.7 g

Zsír

  • Összesen
    192.9 g
  • Telített zsírsav
    114 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    55 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    699 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7119.7 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    139 mg
  • Kálcium
    1957 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    140 mg
  • Foszfor
    1503 mg
  • Nátrium
    3365 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    201.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    231.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1616 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    71 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    114 micro
  • Kolin:
    244 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1584 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    362 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    293 micro
Összesen 2909 kcal
  • 13% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 32% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    26.1 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    95 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    963.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    265 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    203 mg
  • Nátrium
    455 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    219 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    214 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    40 micro
Összesen 393 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az átszitált lisztbe beletesszük a sót és a lágy vajat. Összedörzsöljük, és apránként belevegyítjük a reszelt sajtot. Ezután beletesszük a tejfölt. Ruganyos tésztává gyúrjuk. Cipót formázva belőle, kicsit alálisztezve pihentetjük 30 percet.
  2. A tésztacipót 3-5 mm vastagságú téglalappá nyújtjuk. megkenjük a felvert tojással, megszórjuk reszel sajttal és pár csipet pirospaprikával. Ezután tetszőleges szélességű csíkokra vágjuk.
  3. Sütőlemezre rakjuk, és előmelegített sütőben több részletben gyönyörű aranybarnára sütjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 40x40
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 93
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4446
  • Feltöltés dátuma: 2018. december 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtos buli-rudak
Lizinka_ 604 recept

Finom ropogtatni való, amivel bátran kínálhatjuk vendégeinket.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...