r
Nosalty Logó

Sajtkrémben sült zöldbabos csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Sajtkrémben sült zöldbabos csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 863 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 3453 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 132 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    73.3 g

Zsír

  • Összesen
    54.8 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    418 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3164.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    72 mg
  • Kálcium
    678 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    141 mg
  • Foszfor
    911 mg
  • Nátrium
    1354 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.9 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    463.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    482 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    98 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    21 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    126 micro
  • Kolin:
    331 mg
  • Retinol - A vitamin:
    402 micro
  • α-karotin
    152 micro
  • β-karotin
    874 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1594 micro
Összesen 863 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    293.3 g

Zsír

  • Összesen
    219.4 g
  • Telített zsírsav
    95 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    1670 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12659.6 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    288 mg
  • Kálcium
    2712 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    565 mg
  • Foszfor
    3642 mg
  • Nátrium
    5416 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    79.8 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1855.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1929 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    112 mg
  • D vitamin:
    190 micro
  • K vitamin:
    393 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    84 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    503 micro
  • Kolin:
    1323 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1606 micro
  • α-karotin
    607 micro
  • β-karotin
    3497 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6375 micro
Összesen 3453 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    8.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    483.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    104 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    207 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    70.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    74 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    134 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    243 micro
Összesen 132 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldbabot felmetéljük, sós vízben megfőzzük, majd lecsöpögtetjük.
  2. A húst csíkokra vágjuk, olajon fehéredésig pirítjuk. Megszórjuk ízlés szerint sóval, felöntjük annyi vízzel, ami épp, hogy ellepi, és fedő alatt puhára pároljuk.
  3. A tejfölt, tojásokkal, zúzott fokhagymával és a sajt felével összekeverjük.
  4. A zöldbabot összeforgatjuk a sajtos masszával, majd hozzáadjuk a kissé kihűlt húst.
  5. Közepes tepsit olajjal kikenjük, beleöntjük a húsos masszát, maradék reszelt sajtot elszórjuk a tetején, és előmelegített sütőben készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 175
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2132
  • Feltöltés dátuma: 2018. szeptember 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtkrémben sült zöldbabos csirkemell
Salamon Csilla 1202 recept

Annyira tartalmas, hogy köretet nem is igényel. Könnyű saláta illik mellé.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...