Rakott szendvics
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 12% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 22% Zsír
Összesen
1206
kcal
- 12% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 22% Zsír
Összesen
4822
kcal
- 12% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 22% Zsír
Összesen
294
kcal
- 12% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 22% Zsír
- 46% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 44.7 g
Zsír
-
Összesen 80.6 g
-
Telített zsírsav 41 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 17 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 261 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3078.6 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 58 mg
-
Kálcium 570 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 86 mg
-
Foszfor 470 mg
-
Nátrium 1883 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 76.1 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 173.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 581 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 61 mg
-
D vitamin: 42 micro
-
K vitamin: 14 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 172 micro
-
Kolin: 123 mg
-
Retinol - A vitamin: 500 micro
-
α-karotin 9 micro
-
β-karotin 851 micro
-
β-crypt 233 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 212 micro
Összesen
1206
kcal
- 12% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 22% Zsír
- 46% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 178.8 g
Zsír
-
Összesen 322.3 g
-
Telített zsírsav 166 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 68 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 18 g
-
Koleszterin 1043 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 12314.3 g
-
Cink 14 mg
-
Szelén 234 mg
-
Kálcium 2279 mg
-
Vas 25 mg
-
Magnézium 344 mg
-
Foszfor 1881 mg
-
Nátrium 7530 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 6 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 304.4 g
-
Cukor 50 mg
-
Élelmi rost 28 mg
VÍZ
-
Összesen 693.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2323 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 243 mg
-
D vitamin: 167 micro
-
K vitamin: 56 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 36 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 689 micro
-
Kolin: 490 mg
-
Retinol - A vitamin: 2000 micro
-
α-karotin 38 micro
-
β-karotin 3405 micro
-
β-crypt 933 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 847 micro
Összesen
4822
kcal
- 12% Fehérje
- 20% Szénhidrát
- 22% Zsír
- 46% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 10.9 g
Zsír
-
Összesen 19.7 g
-
Telített zsírsav 10 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 64 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 750.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 14 mg
-
Kálcium 139 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 115 mg
-
Nátrium 459 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 18.6 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 42.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 142 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 15 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 42 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 122 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 208 micro
-
β-crypt 57 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 52 micro
Összesen
294
kcal
Hozzávalók
-
12 szelet kenyér
-
20 dkg szalámi
-
1 közepes db piros kaliforniai paprika
-
10 dkg vaj
-
2 db tojás
-
200 ml habtejszín
Elkészítés
- A kenyerek mindkét oldalát megvajazzuk. Legjobb folyamatosan vajazni, hogy ne kelljen a vajas kenyereknek külön helyet keresni. Puha, nem morzsálódós, négyszögletes fehér kenyeret használjunk.
- Az első sor (6 db) kenyeret kisebb méretű tepsibe rakosgatjuk.
- A szalámit és a paprikát felkockázzuk, a sajtot reszeljük, ha még nem történt meg.
- Rétegezzük a kenyérre a szalámi kockát (bármilyen sonka, felvágott használható ízlés szerint), a paprikát, szórjunk rá sajtot. A szaláminak és a paprikának felét, a sajtnak harmadát használjuk fel.
- Kenyér réteg, majd szalámi-paprika-sajt trió következik, és ismét kenyérrel fedjük.
- A két tojást elkeverjük a tejszínnel, és a kenyérre öntjük, majd bőven megszórjuk reszelt sajttal.
- Sütőben megsütjük, mint egy normál melegszendvicset.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 15 perc
- Receptkönyvben: 62
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 6294
- Feltöltés dátuma: 2015. március 25.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Egy lusta szombaton született ebéd, amikor sem ötlete, sem kedve nem volt senkinek főzni.