r
Nosalty Logó

Rakott szendvics

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Rakott szendvics
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 1206 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 4822 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 294 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    44.7 g

Zsír

  • Összesen
    80.6 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    261 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3078.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    570 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    470 mg
  • Nátrium
    1883 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    76.1 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    173.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    581 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    61 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    172 micro
  • Kolin:
    123 mg
  • Retinol - A vitamin:
    500 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    851 micro
  • β-crypt
    233 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    212 micro
Összesen 1206 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    178.8 g

Zsír

  • Összesen
    322.3 g
  • Telített zsírsav
    166 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    1043 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12314.3 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    234 mg
  • Kálcium
    2279 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    344 mg
  • Foszfor
    1881 mg
  • Nátrium
    7530 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    304.4 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    693.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2323 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    243 mg
  • D vitamin:
    167 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    689 micro
  • Kolin:
    490 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2000 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    3405 micro
  • β-crypt
    933 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    847 micro
Összesen 4822 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    10.9 g

Zsír

  • Összesen
    19.7 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    750.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    139 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    115 mg
  • Nátrium
    459 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    142 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    122 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    208 micro
  • β-crypt
    57 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 294 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kenyerek mindkét oldalát megvajazzuk. Legjobb folyamatosan vajazni, hogy ne kelljen a vajas kenyereknek külön helyet keresni. Puha, nem morzsálódós, négyszögletes fehér kenyeret használjunk.
  2. Az első sor (6 db) kenyeret kisebb méretű tepsibe rakosgatjuk.
  3. A szalámit és a paprikát felkockázzuk, a sajtot reszeljük, ha még nem történt meg.
  4. Rétegezzük a kenyérre a szalámi kockát (bármilyen sonka, felvágott használható ízlés szerint), a paprikát, szórjunk rá sajtot. A szaláminak és a paprikának felét, a sajtnak harmadát használjuk fel.
  5. Kenyér réteg, majd szalámi-paprika-sajt trió következik, és ismét kenyérrel fedjük.
  6. A két tojást elkeverjük a tejszínnel, és a kenyérre öntjük, majd bőven megszórjuk reszelt sajttal.
  7. Sütőben megsütjük, mint egy normál melegszendvicset.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 62
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 6287
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy lusta szombaton született ebéd, amikor sem ötlete, sem kedve nem volt senkinek főzni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk