r
Nosalty Logó

Rakott szendvics

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Rakott szendvics
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 1206 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 4822 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 294 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    44.7 g

Zsír

  • Összesen
    80.6 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    261 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3078.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    570 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    470 mg
  • Nátrium
    1883 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    76.1 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    173.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    581 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    61 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    172 micro
  • Kolin:
    123 mg
  • Retinol - A vitamin:
    500 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    851 micro
  • β-crypt
    233 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    212 micro
Összesen 1206 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    178.8 g

Zsír

  • Összesen
    322.3 g
  • Telített zsírsav
    166 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    68 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    1043 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12314.3 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    234 mg
  • Kálcium
    2279 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    344 mg
  • Foszfor
    1881 mg
  • Nátrium
    7530 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    304.4 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    693.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2323 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    243 mg
  • D vitamin:
    167 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    689 micro
  • Kolin:
    490 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2000 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    3405 micro
  • β-crypt
    933 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    847 micro
Összesen 4822 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    10.9 g

Zsír

  • Összesen
    19.7 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    750.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    139 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    115 mg
  • Nátrium
    459 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    142 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    122 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    208 micro
  • β-crypt
    57 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 294 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kenyerek mindkét oldalát megvajazzuk. Legjobb folyamatosan vajazni, hogy ne kelljen a vajas kenyereknek külön helyet keresni. Puha, nem morzsálódós, négyszögletes fehér kenyeret használjunk.
  2. Az első sor (6 db) kenyeret kisebb méretű tepsibe rakosgatjuk.
  3. A szalámit és a paprikát felkockázzuk, a sajtot reszeljük, ha még nem történt meg.
  4. Rétegezzük a kenyérre a szalámi kockát (bármilyen sonka, felvágott használható ízlés szerint), a paprikát, szórjunk rá sajtot. A szaláminak és a paprikának felét, a sajtnak harmadát használjuk fel.
  5. Kenyér réteg, majd szalámi-paprika-sajt trió következik, és ismét kenyérrel fedjük.
  6. A két tojást elkeverjük a tejszínnel, és a kenyérre öntjük, majd bőven megszórjuk reszelt sajttal.
  7. Sütőben megsütjük, mint egy normál melegszendvicset.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 62
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 6294
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy lusta szombaton született ebéd, amikor sem ötlete, sem kedve nem volt senkinek főzni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...