r
Nosalty Logó

Pudingos-nutellás keksz

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Pudingos-nutellás keksz
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 10% Fehérje
  • 77% Szénhidrát
  • 12% Zsír

1.réteg

2.réteg

3.réteg

4. réteg

5.réteg

Összesen 2298 kcal
  • 10% Fehérje
  • 77% Szénhidrát
  • 12% Zsír

1.réteg

2.réteg

3.réteg

4. réteg

5.réteg

Összesen 4595 kcal
  • 10% Fehérje
  • 77% Szénhidrát
  • 12% Zsír

1.réteg

2.réteg

3.réteg

4. réteg

5.réteg

Összesen 241 kcal
  • 10% Fehérje
  • 77% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 1% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.5 g

Zsír

  • Összesen
    59 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2019 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    632 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    133 mg
  • Nátrium
    1184 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    378.2 g
  • Cukor
    146 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 2298 kcal
  • 10% Fehérje
  • 77% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 1% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    93.1 g

Zsír

  • Összesen
    118 g
  • Telített zsírsav
    85 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4038.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    1264 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    112 mg
  • Foszfor
    267 mg
  • Nátrium
    2368 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    756.3 g
  • Cukor
    292 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    10.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    29 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 4595 kcal
  • 10% Fehérje
  • 77% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 1% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    6.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    210.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    66 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    14 mg
  • Nátrium
    123 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.4 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    0.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 241 kcal

Hozzávalók

1.réteg

  • 200 g keksz (sima vagy kókuszos és csokidarabos vagy kakaós felesben)

2.réteg

3.réteg

  • 200 g keksz (sima vagy kókuszos és csokidarabos vagy kakaós felesben)

4. réteg

5.réteg

Elkészítés

1.réteg

  1. Egy tálat kirakunk a két fajta keksszel.

2.réteg

  1. A pudingot a csomagon leírtak alapján megfőzzük, és ráöntjük az első réteg kekszre.

3.réteg

  1. A pudingra megint vegyesen rárakjuk a kekszeket.

4. réteg

  1. A másik pudingot is megfőzzük, majd rárakjuk a réteg kekszre.

5.réteg

  1. Befejezzük a desszertet. Megint rakunk rá egy réteg kekszet.
  2. Nutellát melegítünk, hogy folyós legyen. Majd ráöntjük gyorsan a kekszekre, hamar megdermed.
  3. Tetejére kókuszreszeléket szórunk.
  4. 1 éjszakára a hűtőbe rakjuk, hogy a keksz megpuhuljon, a nutella megkeményedjen, és összeérjenek az ízek. :)
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 26
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1925
  • Feltöltés dátuma: 2015. szeptember 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a finomságot párommal találtuk ki, ezért lett Larion desszert a neve. :) Eredetileg így adtam meg a recept nevét, de Larion desszert néven ismert. Sütés nélkül elkészíthető igazi ízbomba! Másnapra a kekszek iszonyatosan puhák és omlósak lesznek, a puding megdermed, a Nutella pedig kemény lesz a tetején.

Hozzávalók

1.réteg

2.réteg

3.réteg

4. réteg

5.réteg

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...