r
Nosalty Logó

Proteines fitness süti

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
NS
Proteines fitness süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 22% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 335 kcal
  • 22% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 669 kcal
  • 22% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 246 kcal
  • 22% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.2 g

Zsír

  • Összesen
    21 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    115 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1217.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    300 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    134 mg
  • Foszfor
    460 mg
  • Nátrium
    287 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    263 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    82 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    89 micro
  • Kolin:
    120 mg
  • Retinol - A vitamin:
    262 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    110 micro
Összesen 335 kcal
  • 22% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.4 g

Zsír

  • Összesen
    42.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    230 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2435.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    599 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    269 mg
  • Foszfor
    921 mg
  • Nátrium
    574 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.5 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    126.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    526 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    164 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    179 micro
  • Kolin:
    240 mg
  • Retinol - A vitamin:
    524 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    219 micro
Összesen 669 kcal
  • 22% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20 g

Zsír

  • Összesen
    15.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    84 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    895.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    220 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    338 mg
  • Nátrium
    211 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    193 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    88 mg
  • Retinol - A vitamin:
    193 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    81 micro
Összesen 246 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az egész natúr sótlan mandulát ledaráljuk, majd félretesszük.
  2. A 3 tojásfehérjét kemény habbá verjük.
  3. Hozzáadjuk óvatosan az 1 sárgáját. Majd a protein port.
  4. Végül mindent óvatosan belerakunk, és összekeverjük. (Nagyon fontos, hogy óvatosan, hogy a fehérjehab ne menjen tönkre, ne essen szét.)
  5. 180 fokra előmelegítjük a sütőt.
  6. Muffin formákat kibéleljük papírkapszlival (ha nincs, olívaolajjal kenjük ki).
  7. 1 nagy evőkanállal rakunk minden kis muffin formába.
  8. Végül 15 percre az előmelegített sütőbe tesszük.
  9. Ebből az adagból 8 muffin jön ki, de ha nem szeretnénk, vagy nincs muffin sütő formánk, egyszerűen piskótának is meg lehet sütni, majd szeletelni!
  10. Eperrel és natúr joghurttal lehet tálalni!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 90
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 12062
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 27.

Ajánló

Edzés előtt/után!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Interneten találtam rá, nagyon megtetszett, és nagyon is ízlett, amikor megcsináltam. Egészséges, egyszerű, mi kell még?! :D Esetleg edzés előtt/után vagy akármikor megfelelő fehérjedús kis nasi! :) Fontos, ha edzeni jársz, sok sikert hozzá, legyen kitartásod, mert ha jól csinálod, idővel mindennek lesz eredménye, csak KITARTÁS!!!:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...