Plazma torta narancslével
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Szitka
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 6% Fehérje
- 42% Szénhidrát
- 20% Zsír
Összesen
620
kcal
- 6% Fehérje
- 42% Szénhidrát
- 20% Zsír
Összesen
7443
kcal
- 6% Fehérje
- 42% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 32% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.7 g
Zsír
-
Összesen 33.9 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 14 g
-
Koleszterin 180 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 640.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 17 mg
-
Kálcium 121 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 37 mg
-
Foszfor 262 mg
-
Nátrium 200 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 71.9 g
-
Cukor 57 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 56 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 250 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 40 micro
-
K vitamin: 20 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 45 micro
-
Kolin: 153 mg
-
Retinol - A vitamin: 237 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 134 micro
-
β-crypt 29 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 265 micro
Összesen
620
kcal
- 6% Fehérje
- 42% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 32% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 127.8 g
Zsír
-
Összesen 406.5 g
-
Telített zsírsav 75 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 137 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 171 g
-
Koleszterin 2161 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7681.9 g
-
Cink 14 mg
-
Szelén 203 mg
-
Kálcium 1453 mg
-
Vas 19 mg
-
Magnézium 440 mg
-
Foszfor 3146 mg
-
Nátrium 2396 mg
-
Réz 4 mg
-
Mangán 8 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 862.4 g
-
Cukor 682 mg
-
Élelmi rost 22 mg
VÍZ
-
Összesen 671.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2997 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 30 mg
-
C vitamin: 63 mg
-
D vitamin: 476 micro
-
K vitamin: 240 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 537 micro
-
Kolin: 1835 mg
-
Retinol - A vitamin: 2849 micro
-
α-karotin 10 micro
-
β-karotin 1608 micro
-
β-crypt 348 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3176 micro
Összesen
7443
kcal
- 6% Fehérje
- 42% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 32% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.9 g
Zsír
-
Összesen 18.6 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 99 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 352.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 67 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 144 mg
-
Nátrium 110 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 39.5 g
-
Cukor 31 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 30.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 137 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 22 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 25 micro
-
Kolin: 84 mg
-
Retinol - A vitamin: 131 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 74 micro
-
β-crypt 16 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 146 micro
Összesen
340
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- 6 tojást felverünk 6 evőkanál cukorral.
- Beletesszük a 6 evőkanál diót, 2 evőkanál lisztet és a sütőport.
- Kerek formában megsütjük.
- A margarint habosra keverjük 20 dkg porcukorral és 6 tojás sárgájával.
- Hozzáadjuk a diót, a darált kekszet és a narancslét. Hűtőben 30 percet állni hagyjuk.
- Végül rákenjük a piskótára.
- Habhoz:
- 6 tojás fehérjét felverünk 30 dkg porcukorral, majd hozzáadunk 6 evőkanál pörköltcukrot.
- Pár percig még keverjük, hogy kihűljön a hab, majd rákenjük a krémre.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 30 alkalommal
- Receptkönyvben: 43
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 15
- Össznézettség: 13242
- Feltöltés dátuma: 2011. június 29.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
Szitka
19 recept
Családunk nagy kedvence. Nevét, a nálunk kapható plazma kekszről kapta.