r
Nosalty Logó

Pizzás csavart

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
esztersilver
Pizzás csavart
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A tésztához

Az ízesítéshez

Összesen 816 kcal
  • 9% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A tésztához

Az ízesítéshez

Összesen 3265 kcal
  • 9% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 28% Zsír

A tésztához

Az ízesítéshez

Összesen 383 kcal
  • 9% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.5 g

Zsír

  • Összesen
    54 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    141 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    833.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    291 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    285 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    67.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    288 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    282 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    67 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    69 micro
Összesen 816 kcal
  • 9% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    66.1 g

Zsír

  • Összesen
    215.9 g
  • Telített zsírsav
    89 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    59 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    563 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3332.4 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    158 mg
  • Kálcium
    1166 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    445 mg
  • Foszfor
    1141 mg
  • Nátrium
    383 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    270.4 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    204.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1152 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    220 micro
  • Kolin:
    257 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1129 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    270 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    274 micro
Összesen 3265 kcal
  • 9% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    25.4 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    392 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    137 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    134 mg
  • Nátrium
    45 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    136 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    133 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 383 kcal

Hozzávalók

A tésztához

Az ízesítéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. A liszetet, a vajat, a cukrot és a sót morzsásra dolgozzuk egy késes robotgépben.
  2. Hozzáadjuk a krémsajtot, a tejfölt és a tojássárgáját, majd összeállítjuk a tésztát.
  3. Kb. 30x30-as téglalappá nyújtjuk.
  4. Megkenjük a tetejét a fehérjével, a pizzakrémmel, majd megszórjuk a szezámmaggal
  5. Csíkokra vágjuk,és csavarunk rajtuk egyet. Előmelegített sütőben megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 91
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 6768
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
esztersilver 68 recept

A szomszédomtól kaptunk kóstolót még ősszel, és rögtön elkértem a receptet tőle. Nagyon finom puha, mikor elkészül, tökéletes vendégváró, bár most véletlenül kétszer sóztam meg, vigyázni kell, mert a pizzakrém is sós.

Hozzávalók

A tésztához

Az ízesítéshez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...