r
Nosalty Logó

Parmezán-szószos csirkemell brokkolival

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Szimran
Parmezán-szószos csirkemell brokkolival
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 776 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 2330 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 140 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    68.8 g

Zsír

  • Összesen
    48.1 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    244 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3174.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    60 mg
  • Kálcium
    999 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    112 mg
  • Foszfor
    1021 mg
  • Nátrium
    975 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.9 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    346.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    412 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    94 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    109 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    89 micro
  • Kolin:
    195 mg
  • Retinol - A vitamin:
    370 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    489 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1430 micro
Összesen 776 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    206.3 g

Zsír

  • Összesen
    144.4 g
  • Telített zsírsav
    82 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    731 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9523.3 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    181 mg
  • Kálcium
    2997 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    337 mg
  • Foszfor
    3063 mg
  • Nátrium
    2926 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.6 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    1040 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1235 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    281 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    328 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    51 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    268 micro
  • Kolin:
    584 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1109 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    1466 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4291 micro
Összesen 2330 kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.4 g

Zsír

  • Összesen
    8.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    574.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    181 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    185 mg
  • Nátrium
    177 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    259 micro
Összesen 140 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A brokkolit rózsáira szedjük, lobogó, sós vízben megfőzzük, de legyen még roppanós. Kb. 3 perc. Majd azonnal öblítsük le hideg vízzel, hogy szép zöld színe megmaradjon.
  2. Hevítsünk vajat egy serpenyőben, ezalatt a megmosott csirkemellfilét szeleteljük vékony szeletekre, zúzzuk össze a fokhagymát, és tegyük a serpenyőbe, fektessük rá a hússzeleteket, és mindkét oldalukat grillezzük, sózzuk, borsozzuk.
  3. Öntsük rá a tejszínt, és keverjük bele a reszelt parmezánt, szórjuk meg a finomra vágott metélőhagymával. Helyezzük bele a kész brokkolit. 2-3 perc alatt készre főzzük.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 188
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1048
  • Feltöltés dátuma: 2019. február 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Parmezán-szószos csirkemell brokkolival
Szimran 144 recept

Kevés hozzávalóból, pillanatok alatt finom ebéd vagy vacsora. 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...