r
Nosalty Logó

Pácolt sült csirke

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Évi néni
Pácolt sült csirke
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A csirkéhez

A páchoz

Összesen 761 kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A csirkéhez

A páchoz

Összesen 1521 kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A csirkéhez

A páchoz

Összesen 166 kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.1 g

Zsír

  • Összesen
    47.5 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    209 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    754 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    57 mg
  • Foszfor
    373 mg
  • Nátrium
    226 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.8 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    211.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    198 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    150 mg
  • Retinol - A vitamin:
    192 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    75 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 761 kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    90.3 g

Zsír

  • Összesen
    94.9 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    417 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1507.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    73 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    113 mg
  • Foszfor
    746 mg
  • Nátrium
    453 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    73.6 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    423.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    396 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    300 mg
  • Retinol - A vitamin:
    383 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    79 micro
  • β-crypt
    151 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    127 micro
Összesen 1521 kcal
  • 13% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    10.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    165.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 166 kcal

Hozzávalók

A csirkéhez

A páchoz

Elkészítés

A csirkéhez

  1. A csirkét megmossuk, leszárítjuk, sózzuk, borsozzuk, és a vajon, lefedve fóliával fél órát pároljuk a sütőben 160 fokon, hőlégkeverésen (simán: 180 fok).
  2. Ha a csirke megpuhult, kitakarjuk, meglocsoljuka páccal, és mindkét oldalát pirosra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 28x22
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 103
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 8336
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pácolt sült csirke
Évi néni 1830 recept

Egyszerűen csak szeretem. Citromos salátával isteni.

Hozzávalók

A csirkéhez

A páchoz

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...