r
Nosalty Logó

Omlett 14. - zöldséggel, csirkemellel

0,0

0 ÉRTÉKELÉS2 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Hoprik ferencné
Omlett 14. - zöldséggel, csirkemellel
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Az omletthez

A töltelékhez

A csirkéhez

1050
Kalória
69.3g
Fehérje
35.1g
Szénhidrátok
68.5g
Zsír
444.7g
Víz
543.1g
Koleszterin
6.5g
Rost
5.3g
Cukor
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az omletthez

A töltelékhez

A csirkéhez

Összesen 1050 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az omletthez

A töltelékhez

A csirkéhez

Összesen 1050 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Az omletthez

A töltelékhez

A csirkéhez

Összesen 164 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    69.3 g

Zsír

  • Összesen
    68.5 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    543 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2133.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    149 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    119 mg
  • Foszfor
    792 mg
  • Nátrium
    982 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    444.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    592 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    115 micro
  • Kolin:
    481 mg
  • Retinol - A vitamin:
    202 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    72 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    543 micro
Összesen 1050 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    69.3 g

Zsír

  • Összesen
    68.5 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    543 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2133.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    149 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    119 mg
  • Foszfor
    792 mg
  • Nátrium
    982 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    444.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    592 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    115 micro
  • Kolin:
    481 mg
  • Retinol - A vitamin:
    202 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    72 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    543 micro
Összesen 1050 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.9 g

Zsír

  • Összesen
    10.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    85 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    335 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    154 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    69.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 164 kcal

Elkészítés

Az omletthez

  1. A csirkemelleket megmossuk, szárazra töröljük és jól befűszerezzük. (Akár már előző este is lehet.)
  2. Sütőben vagy serpenyőben megsütjük.
  3. Egy fedeles serpenyőben az olajat felmelegítjük, beletesszük a fagyasztott zölségeket, átsütjük, pici vizet öntünk alá, sózzuk, borsozzuk.
  4. Lefedve megpároljuk. (Ne főzzük túl.)
  5. A 2 tojást a tejföllel, sóval, borssal, lestyánnal felverjük.
  6. Egy nagy, palacsinta sütőben, vagy serpenyőben az olajat felhevítjük és beleöntjük a felvert tojást.
  7. Megsütjük, mint a palacsintát, de nem kell összekeverni.
  8. Tányérra tesszük, megtöltjük a párolt zöldséggel, meglocsoljuk a tartárral és ráhajtogatjuk az omlett szélét.
  9. Mellé tesszük a sült csirkét és megszórhatjuk egy kis reszelt sajttal.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 perc
  • Sütés ideje: 35 perc

Egy kicsit macerásnak tűnik, de megéri elkészíteni, mert nagyon finom.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Rakott karfiol sajttal

A rakott karfiol egy igazán kiadós étel, hiszen van benne zöldség, hús, rizs, tejföl és sajt. Mindemellett nagyon finom és természetesen ízlés szerint még sok mást is csempészhetünk ...

Hankusz Sára

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!