r
Nosalty Logó

Nutella-oreo sajttorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Nutella-oreo sajttorta
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 32% Zsír

Alap

Krém

Összesen 977 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 32% Zsír

Alap

Krém

Összesen 9772 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 32% Zsír

Alap

Krém

Összesen 419 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    67.6 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    109 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    545.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    114 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    145 mg
  • Nátrium
    233 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    83.9 g
  • Cukor
    56 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    292 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    286 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 977 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    101.9 g

Zsír

  • Összesen
    676 g
  • Telített zsírsav
    374 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    103 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    1091 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5458.5 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    1135 mg
  • Vas
    32 mg
  • Magnézium
    470 mg
  • Foszfor
    1450 mg
  • Nátrium
    2330 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    839.1 g
  • Cukor
    565 mg
  • Élelmi rost
    41 mg

VÍZ

  • Összesen
    504.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2918 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    34 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    173 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    163 micro
  • Kolin:
    237 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2860 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    645 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    50 micro
Összesen 9772 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    29 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    234.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    62 mg
  • Nátrium
    100 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    21.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    125 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    123 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 419 kcal

Hozzávalók

Alap

Krém

Elkészítés

Alap

  1. A vajat mikróban megolvasztjuk, majd félrerakjuk hűlni.
  2. A kekszet összetörjük a lehető legapróbbra robotgéppel.
  3. Hozzáadjuk a cukor nagyjából felét és a fahéjat. Itt érdemes megkóstolni, hogy elég édes vagy elég a fahéj. Ha igen, hozzáöntjük a vajat, majd alaposan összekeverjük, és a formába rakjuk. Ott elosztatjuk a forma egész területén, és a lehető legalaposabban lenyomkodjuk.
  4. Minimum fél órára a hűtőbe tesszük.
  5. Az oreot felnégyeljük. A mascarponét krémesre kikeverjük, majd hozzáadjuk a habtejszínt és maradék cukrot, majd addig verjük fel őket, amíg a hab kemény nem lesz.
  6. A habot kettészedjük. Az egyik részéhez hozzákeverjük az oreot, majd a keksz alapra kenjük a formában. Visszatesszük a hűtőbe, amíg a másik krémmel foglalkozunk.
  7. A másik krémhez elkezdjük a nutellát hozzákeverni, folyamatos kóstolás mellett, mennyire szeretnénk édesen. Ha megfelelőnek találjuk, az oreos krémre kenjünk, majd az egészet visszatesszük a hűtőbe legalább három órára.
  • Tepsi mérete: 26
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 5522
  • Feltöltés dátuma: 2016. március 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Én így készítem a nutella-oreos sajttortát sütés nélkül. 26 cm formára elég.

Hozzávalók

Alap

Krém

Címlapról ajánljuk