Narancsos mozzarella-saláta
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 6% Zsír
-
63g mozzarella187 kcal
-
260g narancs89 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g balzsamecet0 kcal
-
0g bazsalikom0 kcal
Összesen
276
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 6% Zsír
-
125g mozzarella374 kcal
-
520g narancs178 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g balzsamecet0 kcal
-
1g bazsalikom0 kcal
Összesen
552
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 6% Zsír
-
19.4g mozzarella58 kcal
-
80.6g narancs28 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g balzsamecet0 kcal
-
0.1g bazsalikom0 kcal
Összesen
86
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 15.6 g
Zsír
-
Összesen 14.1 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 49 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 989.5 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 392 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 32 mg
-
Foszfor 248 mg
-
Nátrium 304 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 23.8 g
-
Cukor 18 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 196.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 133 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 101 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 61 micro
-
Kolin: 26 mg
-
Retinol - A vitamin: 109 micro
-
α-karotin 21 micro
-
β-karotin 178 micro
-
β-crypt 220 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 259 micro
Összesen
276
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 31.3 g
Zsír
-
Összesen 28.1 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 99 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1979 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 784 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 63 mg
-
Foszfor 496 mg
-
Nátrium 608 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 47.6 g
-
Cukor 35 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 392.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 267 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 202 mg
-
D vitamin: 20 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 123 micro
-
Kolin: 51 mg
-
Retinol - A vitamin: 218 micro
-
α-karotin 42 micro
-
β-karotin 356 micro
-
β-crypt 441 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 518 micro
Összesen
552
kcal
- 6% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 78% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 4.8 g
Zsír
-
Összesen 4.4 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 15 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 306.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 121 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 77 mg
-
Nátrium 94 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.4 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 60.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 41 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 31 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 19 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 34 micro
-
α-karotin 6 micro
-
β-karotin 55 micro
-
β-crypt 68 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 80 micro
Összesen
86
kcal
Hozzávalók
-
125 g mozzarella
-
2 db narancs
Elkészítés
- A mozzarellát felkarikázzuk.
- A narancsot meghámozzuk úgy, hogy a vékony fehér hártyáját is lefejtjük, majd karikákra vágjuk.
- Egy tányéron a narancsot és mozzarellát váltakozva elrendezzük.
- Megszórjuk frissen őrölt borssal és a bazsalikommal, majd meglocsoljuk a balzsamecet-krémmel.
- Elkészítettem: 3 alkalommal
- Receptkönyvben: 65
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 9389
- Feltöltés dátuma: 2009. december 04.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Miért mindig paradicsom-mozzarella? Próbáljuk ki gyümölccsel is.