r
Nosalty Logó

Narancsos mozzarella-saláta

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Narancsos mozzarella-saláta
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 276 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 552 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 86 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    15.6 g

Zsír

  • Összesen
    14.1 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    989.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    392 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    248 mg
  • Nátrium
    304 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.8 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    196.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    133 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    101 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    109 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    178 micro
  • β-crypt
    220 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    259 micro
Összesen 276 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    31.3 g

Zsír

  • Összesen
    28.1 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    99 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1979 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    784 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    496 mg
  • Nátrium
    608 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.6 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    392.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    267 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    202 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    123 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    218 micro
  • α-karotin
    42 micro
  • β-karotin
    356 micro
  • β-crypt
    441 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    518 micro
Összesen 552 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    4.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    306.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    121 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    77 mg
  • Nátrium
    94 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    60.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    31 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    55 micro
  • β-crypt
    68 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    80 micro
Összesen 86 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A mozzarellát felkarikázzuk.
  2. A narancsot meghámozzuk úgy, hogy a vékony fehér hártyáját is lefejtjük, majd karikákra vágjuk.
  3. Egy tányéron a narancsot és mozzarellát váltakozva elrendezzük.
  4. Megszórjuk frissen őrölt borssal és a bazsalikommal, majd meglocsoljuk a balzsamecet-krémmel.
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 65
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 9397
  • Feltöltés dátuma: 2009. december 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Miért mindig paradicsom-mozzarella? Próbáljuk ki gyümölccsel is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...