r
Nosalty Logó

Medvehagymás spárga csomagok

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Medvehagymás spárga csomagok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 237 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 474 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 67 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    20.7 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    248.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    11 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    235.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    266 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    80 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    168 micro
  • α-karotin
    84 micro
  • β-karotin
    1131 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1750 micro
  • Lut-zea
    1327 micro
Összesen 237 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    41.3 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    496.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    135 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    248 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.6 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    471.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    532 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    160 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    204 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    336 micro
  • α-karotin
    169 micro
  • β-karotin
    2262 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3499 micro
  • Lut-zea
    2655 micro
Összesen 474 kcal
  • 2% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    1.5 g

Zsír

  • Összesen
    5.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    70.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    35 mg
  • Nátrium
    3 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    76 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    48 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    323 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    499 micro
  • Lut-zea
    379 micro
Összesen 67 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A medvehagymát megmossuk, hagyjuk szűrődni, a szárakat letépkedjük, a leveleket apróra vágjuk.
  2. A vajat elgyúrjuk a medvehagymával és a mustárral. Sóval, borssal ízesítjük.
  3. A spárgát megtisztítjuk, mossuk. A paradicsomot megmossuk, négybe vágjuk.
  4. Alufóliából 2 nagyobb darabot letépünk. Elosztjuk rá a spárgát, megszórjuk a paradicsommal, és elosztjuk rá a fűszeres vajat, majd lazán becsomagoljuk.
  5. A csomagokat tepsibe rakjuk, betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 40-45 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 32
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3151
  • Feltöltés dátuma: 2015. április 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy finom recept a spárga idényre. Én panírozott sertésszelettel tálaltam, és elegendő volt az 500 g spárga, nagyobb étkűeknek azért ajánlott több spárgát készíteni, vagy esetleg tálaljunk mellé még egy pár héjában főtt újburgonyát is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...