Legényfogó rakott krumpli
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Salamon Csilla
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
- 9% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 14% Zsír
Összesen
838
kcal
- 9% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 14% Zsír
Összesen
3354
kcal
- 9% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 36.1 g
Zsír
-
Összesen 57.6 g
-
Telített zsírsav 26 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 300 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2329.8 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 26 mg
-
Kálcium 310 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 70 mg
-
Foszfor 383 mg
-
Nátrium 1534 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 43.8 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 279.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 287 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 41 mg
-
D vitamin: 55 micro
-
K vitamin: 16 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 80 micro
-
Kolin: 221 mg
-
Retinol - A vitamin: 266 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 248 micro
-
β-crypt 6 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 742 micro
Összesen
838
kcal
- 9% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 144.5 g
Zsír
-
Összesen 230.2 g
-
Telített zsírsav 103 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 32 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 1200 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 9319.2 g
-
Cink 9 mg
-
Szelén 105 mg
-
Kálcium 1240 mg
-
Vas 13 mg
-
Magnézium 282 mg
-
Foszfor 1534 mg
-
Nátrium 6134 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 175.3 g
-
Cukor 21 mg
-
Élelmi rost 17 mg
VÍZ
-
Összesen 1119.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1147 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 163 mg
-
D vitamin: 219 micro
-
K vitamin: 64 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 319 micro
-
Kolin: 884 mg
-
Retinol - A vitamin: 1063 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 992 micro
-
β-crypt 25 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2970 micro
Összesen
3354
kcal
- 9% Fehérje
- 11% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.9 g
Zsír
-
Összesen 9.4 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 49 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 378.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 50 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 62 mg
-
Nátrium 249 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 45.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 47 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 36 mg
-
Retinol - A vitamin: 43 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 40 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 121 micro
Összesen
135
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A krumplit és a tojást megfőzzük, megpucoljuk, és felkarikázzuk a póréhagymával és a kolbásszal együtt, a csemegeuborkát felkockázzuk.
- A reszelt sajtot meghintjük curryvel, és összekeverjük tejföllel.
- Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, hozzákeverjük akolbász karikákat, sóval,borssal ízesítjük.
- Egy közepes tepsit olajjal vékonyan kikenünk, majd beleteszünk egy sor karikára vágott krumplit, tojást, hagymás kolbászt. Meghintjük feldarabolt csemegeuborkával, meglocsoljuk tejföllel, és sózzuk.
- Ezt mégegyszer megismételjük, tetejét krumplival vonjuk be, meglocsoljuk a maradék tejföllel,és sütjük.
- Sütés hőfoka: 190 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 36
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 7290
- Feltöltés dátuma: 2013. február 07.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Salamon Csilla
1202 recept
Egyszerű és laktató egytálétel.