r
Nosalty Logó

Lecsós csirkemáj szívvel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Manci Szabó
Lecsós csirkemáj szívvel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 463 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1854 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 101 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    53.3 g

Zsír

  • Összesen
    22.1 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    948 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1802.5 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    139 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    886 mg
  • Nátrium
    617 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.2 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    359.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    8275 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    46 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    90 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1535 micro
  • Kolin:
    494 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8231 micro
  • α-karotin
    87 micro
  • β-karotin
    457 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    1387 micro
  • Lut-zea
    203 micro
Összesen 463 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    213.3 g

Zsír

  • Összesen
    88.5 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    3790 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7210 g
  • Cink
    44 mg
  • Szelén
    558 mg
  • Kálcium
    194 mg
  • Vas
    106 mg
  • Magnézium
    285 mg
  • Foszfor
    3546 mg
  • Nátrium
    2467 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.9 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    1439.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    33098 micro
  • B6 vitamin:
    10 mg
  • B12 Vitamin:
    184 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    361 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    20 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    112 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6138 micro
  • Kolin:
    1977 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32923 micro
  • α-karotin
    346 micro
  • β-karotin
    1829 micro
  • β-crypt
    121 micro
  • Likopin
    5546 micro
  • Lut-zea
    812 micro
Összesen 1854 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.5 g

Zsír

  • Összesen
    4.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    204 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    388.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    191 mg
  • Nátrium
    133 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    77.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1785 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    331 micro
  • Kolin:
    107 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1776 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    99 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    299 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 101 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lecsót félig elkészítjük.
  2. Az olajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a paprikát. Amikor levet kezd ereszteni lefedjük, takarékra vesszük a lángot. Amikor a paprika összerogyott, hozzáadjuk a paradicsomot, megsózzuk, fűszerezzük.
  3. Hozzáadjuk a csirkemájat a szívvel.
  4. Fedő nélkül kb. 20 percig főzzük.
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 28
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1953
  • Feltöltés dátuma: 2015. május 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Manci Szabó 31 recept

Mivel a lecsót és a csirkemájat is szereti a család, úgy gondoltam, hogy elkészítem egyben a kettőt. Nagyon finom és olcsó étel.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...