r
Nosalty Logó

Krémsajtos brownie etoc konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
0 csillag • 0 értékelés •0 hozzászólás

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
etoc
Krémsajtos brownie etoc konyhájából
Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 8% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 31% Zsír

Brownie

Mascarponekrém

Összesen 604 kcal
  • 8% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 31% Zsír

Brownie

Mascarponekrém

Összesen 4831 kcal
  • 8% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 31% Zsír

Brownie

Mascarponekrém

Összesen 370 kcal
  • 8% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10.3 g

Zsír

  • Összesen
    40.6 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    117 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    240.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    94 mg
  • Nátrium
    62 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.2 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    183 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    180 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    99 micro
Összesen 604 kcal
  • 8% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    82.6 g

Zsír

  • Összesen
    325.2 g
  • Telített zsírsav
    124 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    65 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    935 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1922.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    135 mg
  • Kálcium
    254 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    267 mg
  • Foszfor
    749 mg
  • Nátrium
    494 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    393.3 g
  • Cukor
    236 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    267.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1466 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    125 micro
  • Kolin:
    480 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1440 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    310 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    794 micro
Összesen 4831 kcal
  • 8% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.3 g

Zsír

  • Összesen
    24.9 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    147.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    57 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.1 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    20.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    112 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    110 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    24 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 370 kcal

Hozzávalók

Brownie

Mascarponekrém

Elkészítés

Brownie

  1. A csokit tördeljük meg, ne kóstoljuk, úgyis nagyon keserű, a fóliában maradt morzsák maradnak nekünk. Dobjuk össze a vajjal vízgőz fölé, hadd szaunázzanak együtt.
  2. A tojásokat csapjuk szét a cukorral habosra, keverjük bele az olajat, löttyintsük meg a vanília esszenciával, és adjuk hozzá a vajas csokit lehűlve, hogy ne készítsünk rántottát.
  3. Most pedig a szárazakat keverjük össze: a lisztet, kakaóport és sót vegyítsük el, és sűrítjük vele a folyós anyagot.
  4. Irány a sütőpapírral bélelt 25x25-ös tepsi. A sütőt most elő is melegíthetjük 180 fokra.

Mascarponekrém

  1. A krémhez összekeverjük az összetevőket jó habosra, mint mikor tényleg tojáshabot készítünk, persze sosem lesz kemény, de dús kis habbá válik majd.
  2. Kenjük rá a brownie-ra.
  3. 180 fokon, 45 percig süssük.

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 25x25
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 11
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 536
  • Feltöltés dátuma: 2018. május 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Annak, aki még sosem készített brownie-t. Annak, aki már unja, és megbolondítaná. Annak, aki kis munkával különlegeset szeretne alkotni. Munkahelyre kollégáknak ideális! - legalábbis az enyéimnek bejött -

Hozzászólások (0)

Hozzávalók

Brownie

Mascarponekrém

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!