Kolumbiai aji
0,0
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!

adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű
146
Kalória
2.9g
Fehérje
14.9g
Szénhidrátok
10.6g
Zsír
183.4g
Víz
-
Koleszterin
7.4g
Rost
3.8g
Cukor
- 1% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
146
kcal
- 1% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
293
kcal
- 1% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.9 g
Zsír
-
Összesen 10.6 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 174.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 48 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 37 mg
-
Foszfor 72 mg
-
Nátrium 14 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.9 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 7 mg
Víz
-
Összesen 183.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 53 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 34 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 78 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 89 micro
-
Kolin: 19 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 98 micro
-
β-karotin 579 micro
-
β-crypt 20 micro
-
Likopin 2058 micro
-
Lut-zea 603 micro
Összesen
146
kcal
- 1% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.7 g
Zsír
-
Összesen 21.2 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 348.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 96 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 74 mg
-
Foszfor 145 mg
-
Nátrium 28 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29.8 g
-
Cukor 8 mg
-
Élelmi rost 15 mg
Víz
-
Összesen 366.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 106 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 67 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 157 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 179 micro
-
Kolin: 37 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 195 micro
-
β-karotin 1157 micro
-
β-crypt 39 micro
-
Likopin 4117 micro
-
Lut-zea 1205 micro
Összesen
293
kcal
- 1% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 86% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Likopin
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.1 g
Zsír
-
Összesen 4 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 66.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 18 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 27 mg
-
Nátrium 5 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 3 mg
Víz
-
Összesen 69.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 20 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 30 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 34 micro
-
Kolin: 7 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 37 micro
-
β-karotin 220 micro
-
β-crypt 7 micro
-
Likopin 781 micro
-
Lut-zea 229 micro
Összesen
55
kcal
Elkészítés
- Nagyon apró kockára felvágjuk a paradicsomot, a hagymát, az avokádót, majd meglocsoljuk a lime levével, sózzuk, hozzáadjuk a chilit és a koriandert.
- Összekeverjük.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 10 perc
- Főzés módja: hidegkonyha
Az 'aji' egy kolumbiai saláta-féle. Kiváló sült húsok, halak mellé. Kissé krémes állagú. Kolumbiában minden étteremben ajit szokás kirakni az asztalra, mint ízesítő a húshoz, és a köret mellé.
Elmentem a receptkönyvembe
Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok
Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Megcsináltam
Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!
1 csillag
Soha többet!
2 csillag
Vannak gondok.
3 csillag
Hát...
4 csillag
Másodszorra lett az igazi.
5 csillag
Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
Értékelés indításához kérjük lépj be!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!