Kecskesajt-dresszinges radicchio saláta
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 3% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
168
kcal
- 3% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
503
kcal
- 3% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 9% Zsír
-
71.7g radicchio15 kcal
-
11.3g krémsajt28 kcal
-
3.8g fehér balzsamecet3 kcal
-
1.3g méz4 kcal
-
0 kcal
-
3g olívaolaj27 kcal
-
7.5g főzőtejszín10 kcal
-
0g só0 kcal
-
1.3g mandulapehely8 kcal
Összesen
95
kcal
- 3% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Lut-zea
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.6 g
Zsír
-
Összesen 13 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 5 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 178 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 44 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 71 mg
-
Nátrium 36 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 9.8 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 123.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 14 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 298 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 71 micro
-
Kolin: 16 mg
-
Retinol - A vitamin: 13 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 21 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 10180 micro
Összesen
168
kcal
- 3% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Lut-zea
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.8 g
Zsír
-
Összesen 38.9 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 15 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 14 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 533.9 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 131 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 70 mg
-
Foszfor 214 mg
-
Nátrium 107 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29.5 g
-
Cukor 13 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 371.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 42 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 12 mg
-
C vitamin: 28 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 893 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 212 micro
-
Kolin: 49 mg
-
Retinol - A vitamin: 38 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 64 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 30541 micro
Összesen
503
kcal
- 3% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 82% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Lut-zea
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2 g
Zsír
-
Összesen 7.3 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 3 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 100.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 25 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 40 mg
-
Nátrium 20 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.6 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 70 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 8 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 168 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 40 micro
-
Kolin: 9 mg
-
Retinol - A vitamin: 7 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 12 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5762 micro
Összesen
95
kcal
Hozzávalók
-
1 közepes fej radicchio
-
4 ek fehér balzsamecet
-
1 teáskanál méz
-
2 teáskanál dijoni mustár
-
2 ek olívaolaj
-
2 ek főzőtejszín
-
só ízlés szerint
-
1 ek mandulapehely
Elkészítés
- A mandulapehelyt egy serpenyőben aranybarnára pirítjuk, kivesszük és hűlni hagyjuk.
- A radicchiot megtisztítjuk, falatnyi darabokra vágjuk, majd kb. 5 percre langyos vízben áztatjuk. Hideg vízzel leöblítjük, hagyjuk szűrődni, majd tányérokra osszuk.
- A dresszinghez a kecskekrémsajtot a sóval, mézzel, ecettel, mustárral, olajjal és tejszínnel krémesre keverjük. A dresszinget a salátára locsoljuk, és megszórjuk a mandulapehellyel.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 18
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 646
- Feltöltés dátuma: 2014. január 11.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Mandulapehely helyett a salátát megszórhatjuk durvára vágott dióval is, nekem sajnos nem volt.